in

Deze spray heb je al meermaals in de bouwmarkt gezien, maar nog niet aangeraakt. Bij je volgende bezoek grijp je er meteen naar.

Eigenlijk wilde je alleen maar enkele nieuwe stekkerdozen kopen, maar je wanhopige zoektocht eindigt tussen de vier meter hoge rekken. Deze opdracht lijkt wel een eeuwigheid te duren en ondertussen loop je zonder het te weten voorbij tal van wondermiddeltjes. Een daarvan is WD-40 spray. Deze mysterieuze vloeistof wordt meestal gevonden tussen de middeltjes voor auto en fiets. Maar deze blauwe bus met het gele logo kent oneindig veel mogelijkheden.

1 – Vlekken

Spuit op de vlek en veeg goed schoon met een vezeldoek. Behandel de vlek tot ze helemaal verdwenen is.

2 – Duivenpoep

Als je op bepaalde plekken in je tuin last hebt van duivenpoep helpt het om daar deze spray aan te brengen. Vogels houden niet van de geur en zullen deze plaatsen mijden als de pest.

Lees ook  4-jarige was ‘klinisch onthoofd’ en bevond zich dicht bij de dood. Maar het snelle denkwerk van een vreemde redde zijn leven

3 – Schoenen

Bevochtig je schoenen met je spray om ze waterdicht te maken. Deze methode is alleen geschikt voor schoenen met gladde oppervlakken.

4 – Verwijder zelfklevende stickers

Spray de vloeistof op de stickers en laat het enkele minuten inwerken. Vervolgens eenvoudig schrobben met een spons.

5 – Antivries

Spuit de spray op je ramen en goed wrijven. De sneeuw krijgt zo geen grip op je ramen en kan je meteen vertrekken.

Lees ook  Minnares verschijnt op bruiloft in dezelfde jurk als bruid: DIT MOET JE ZIEN!

6 – Tegen kalkafzetting

De douchedeuren zien er na het douchen altijd wel best glanzend uit maar ze moeten regelmatig behandeld worden tegen kalkafzetting. Ook hier komt deze wonderbaarlijke spray ter hulp.

7 – Voor je schaar

Na langdurig gebruik gaat je schaar slijten. Om dit tegen te gaan, moet je de bladen inspuiten met onze spray.

8 – Krabbels op muren verwijderen

Je kijkt twee minuten achterom en die kleine duivels hebben weer op je muur gekrabbeld! Met de spray WD-40 maak je je muur in een handomdraai zuiver.

DEEL deze tips met je vrienden op Facebook!

Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.

Al 9 jaar lang wordt deze 14-jarige gepest voor iets waar hij erg van houdt. Maar op 3:53 gebeurt er iets ONGELOOFLIJKS!