in

Stel sluit 70-jarige vrouw maandenlang op in hondenkennel

Een gruwelijk verhaal uit Amerika. Daar is een stel opgepakt nadat ze een zeventigjarig vrouwelijk familielid maandenlang in een hondenkennel opsloten, mishandelden en amper eten gaven.

Een 47-jarige vrouw – die familie zou zijn van de bejaarde dame – en haar 49-jarige vriend zijn gearresteerd nadat andere familieleden het slachtoffer konden bevrijden.

Glasscherven
Volgens de Texaanse tv-zender KLTV.com heeft de vrouw van 5 januari tot 22 augustus gevangen gezeten. En die zeven maanden lang zou ze bruut mishandeld zijn: zo zou ze amper eten of drinken gekregen hebben, in elkaar geslagen zijn en over glasscherven gelopen moeten hebben in haar ondergoed. Ze deed dan ook behoorlijk gehavend, met een blauw oog en rode krassen op haar rug, haar verhaal aan de politie, zo luidt een verklaring volgens KLTV.

Lees ook  Meisje (10) bevallen na keizersnede. Ze mocht geen abortus plegen..

Familiedrama
Waarom ze de vrouw zo gruwelijk hebben aangepakt, is nog onduidelijk. Het lijkt een groot familiedrama te zijn, maar het stel zit in ieder geval in voorarrest achter de tralies. Fysiek en mentaal zal de bejaarde dame vast flink moeten herstellen.

Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd

Sabia bewusteloos afgevoerd