in ,

Dit stelletje was pas getrouwd. 19 dagen later bekijkt een van hen de trouwfoto’s en ziet iets eigenaardig.

Justice en Jeremy Stamper uit Virginia trouwden tijdens een prachtige bruiloft omring door hun familie en vrienden. Alles verliep eigenlijk zoals ze het gepland en gewild hadden. Maar drie weken later zou een onverwacht voorval hun leven voorgoed veranderen, en ook de herinneringen aan hun bruiloft.

Justice had een vreselijk ongeval.

Haar auto blijf vrijwel intact, maar zijzelf leed zware verwondingen. Toen ze in het ziekenhuis wakker werd was het duidelijk dat ze aan het posttraumatisch stresssyndroom leed. Ze had bovendien moeilijkheden om te praten.

Lees ook  Vader-dochter dans is schattig en traditioneel, totdat papa in de camera kijkt en iedereen met open mond achterlaat.

Dan werd het duidelijk dat ze haar geheugen verloren was. Ze kon alleen maar een korte periode herinneren, ongeveer de laatste vijf weken.

Het was een harde klap voor Jeremy. Zijn vrouw kan nauwelijks herinneren dat ze met hem getrouwd was. Hij toonde haar de trouwfoto’s maar dat riep bij haar niet de minste herinnering op.

Dan had Jeremy een plan. Als Justice zich de bruiloft niet kon herinneren, moesten ze hun huwelijk maar overdoen … tot in de kleinste details. Maar trouwfeesten zijn duur en vergen veel voorbereiding.

Lees ook  Vrouw vindt gehandicapte echtgenoot: huilend in de tuin. Dan opent hij zijn hand en toont hij wat erin zit.

Maar hij kon rekenen op de steun van de gemeenschap. Mensen uit de buurt begonnen spontaan geld in te zamelen en het feest mee voor te bereiden. Zo zamelden ze wel 10.000 dollar in!

Een jaar na hun eerste huwelijk deden ze hun trouwfeest nog eens over. En op die dag begonnen de herinneringen bij Justice langzaam binnen te sijpelen. Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal en DEEL dit ontroerende bericht met je vrienden!

De dokter nam haar niet serieus, Als een andere dokter ziet wat er uit haar nek groeit, is hij geschokt.

Deze hond ontfermt zich liefdevol over het meisje. Maar de bedanking die hij daarvoor krijgt, is ongelofelijk!