in ,

Stervende alleenstaande moeder ontdekt dat haar verpleegster niet zwanger kan worden en vraagt om haar zoon te adopteren.

Al 14 jaar lang werkt de ziekenhuisverpleegster Tricia Seaman in het Pinnacle Health Hospital in Harrisburg, Pennsylvania (VSA). Ze houdt van haar beroep en behandelt iedere patiënt met liefde en genegenheid. Maar als er een andere vrouw, die toevallig ook Tricia heet, wordt binnengebracht, bewijst ze hoe groot haar hart eigenlijk was is.

moeder1

Als de 45-jarige kankerpatiënte Tricia Somers wordt binnengebracht, ontstaat er meteen een innige band tussen de twee. Ze herinnert zich: “Voor ze nog maar een woord had uitgesproken, had ze al een warm deken over me gelegd. Ze was echt een engel.” Maar tijdens haar verblijf in het ziekenhuis ontvangt ze onheilspellend nieuws. Haar kanker is in een meer vergevorderd stadium als gedacht. Men kan niet zeggen hoe lang ze nog te leven heeft.

Lees ook  Justitieel onderzoek naar agenten die 75-jarige man duwden

moeder2

Voor haar 8-jarige zoon betekent dit dat hij zonder zijn moeder zal moeten opgroeien. Als ook de verpleegster van het nieuws hoort, komt ze haar in haar ziekenhuiskamer troosten. Dat raakt Tricia Somers diep in het hart. Haar vertrouwen is zo groot dat ze de verpleegster vraagt om haar zoon Wesley te adopteren.

moeder3

Dat heeft Tricia Seaman helemaal aan haar liefdevolle persoonlijkheid te danken. En nadat Seaman kort met haar echtgenoot en haar vier kinderen overlegt, neemt ze niet alleen de 8-jarige jongen, maar ook de moeder zelf in haar gezin op! Voor haar was dit geen vraag, want ze wil er alles aan doen om de moeder en haar zoon, naar wie de vader al jaren niet had omgekeken, een warm en geborgen gevoel geven.

Lees ook  Melody (17) 'te dik' voor kappersopleiding ROC Twente: 'Ze is ontroostbaar'

moeder4

Nu leeft de grote familie gelukkig samen en hoewel Tricia Somers weet dat ze niet meer lang te leven heeft, weet ze dat haar zoon in goede handen is.

Ze doen alles samen en Tricia en Wesley zijn volwaardig lid van de grote familie.

moeder5

Wat een prachtige vrouw! De verpleegster is ontroerd door het eindeloze vertrouwen en zal altijd aan die andere Tricia moeten denken terwijl ze Wesley verder grootbrengt.

DEEL dit bericht op Facebook!

Studenten kopen stinkende, oude bank voor $20 en vinden het geheime fortuin van een weduwe.

Men zou hem laten inslapen omdat hij gewond was aan zijn pootje. Nu geeft hij de BESTE knuffels!