in

Stervende moeder heeft nog maar 2 weken te leven. Dan schokt ze haar artsen als blijkt dat haar kanker op wonderbaarlijke wijze is verdwenen

Toen een moeder uit Georgia in de VS zwanger was van haar eerste kind, ontdekte ze een harde, pijnlijke knobbel in haar hoofd op. Naarmate de zwangerschap vorderde, werd de pijn alsmaar erger.

“Ik ontdekte de knobbel iets voor mijn zwangerschap”, zei Ashley Hallford. Tijdens de 32e zwangerschapsweek besliste ze om de knobbel te laten nakijken en de dokters ontdekten dat het kanker was. “Pathologen uit het hele land onderzochten de knobbel. Ze waren het er allemaal over eens dat het zeldzaam en agressief was, mogelijk kanker die hormonaal gevoed wordt. Maar niemand kon de juiste diagnose stellen.”

Een week later leidden de dokters de bevalling in zodat ze met de behandeling zou kunnen beginnen. Dan gebeurde het eerste wonder. “We bereidden ons voor op een tijd op de afdeling neonatale zorgen, maar dat was niet nodig. Na twee dagen mochten we onze baby al mee naar huis nemen. De dokter zei ons dat dit de eerste keer was dat hij zag dat een baby die geboren werd na 33 weken niet naar de afdeling vroeggeboortes moest. Dit was gewoon een wonder.”

Lees ook  Madonna deelt nieuwe na*ktfoto en pareert kritiek

Enkele dagen later werd de knobbel verwijderd, maar werd tegelijk vastgesteld dat de kanker al uitgezaaid was naar haar hersenen, longen en lever. Het was kanker in de vierde graad. Ze kreeg de maximale hoeveelheid straling in zes weken, maar de tumoren reageerden niet.

Dan ervoeren Hallford en haar echtgenoot David een tweede mirakel. Toen ze terugging voor de scans, was de kanker verdwenen. “De radioloog zei dat hij geen enkel teken van de ziekte had aangetroffen. Ik vroeg wat dat betekende en ze zei dat ik in remissie was. Ik stond compleet perplex.”

Lees ook  Dinsdag komt er zeer waarschijnlijk weer een corona-persconferentie en dit gaan ze aankondigen

Dr. Debra Miller zei: “Theoretisch gezien is kanker stage 4 ongeneeslijk. Ik ontmoette Ashley tijdens haar zwangerschap met de knobbel in haar nek en daarna bleek dat de kanker uitgezaaid was. Dan werd ze behandeld … en nadien was ze kankervrij … Dit is gewoon een onvervalst wonder.”

Ondertussen is Hallford al negen jaar in remissie. Door de behandelingen kon ze normaal geen kinderen meer krijgen. Maar opnieuw deed zich een wonder voor, want in de daaropvolgende jaren beviel ze nog van twee gezonde kinderen.

“Ik dank mijn herstel aan God, 100 procent”, zei ze nog.

Kan jij dit wonderbaarlijke herstel geloven? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Foto van mama gaat viraal. Eindelijk horen we de waarheid erachter uit haar mond [foto’s].

Meteen toen ze hun pasgeborene zagen, wisten ze dat er iets niet in orde was