in

Stiefvader met zedenverleden vermoordt meisje 12

Afgelopen zaterdag is er een 12-jarige meisje dood aangetroffen in een auto in Assen. De man die is aangehouden in verband met haar dood, zou de vriend van haar moeder zijn.

Hij wordt ervan verdacht het meisje te hebben omgebracht. De man zou een zedenverleden hebben. Dat meldt een betrouwbare bron aan RTV Drenthe.

Woordvoerder Anthony Hogeveen van de politie kan deze details nog niet bevestigen. “Het is van belang dat wij vandaag goed in deze zaak duiken en alle gegevens uitzoeken. Tot die tijd kan ik nog niet reageren op het verhaal.”

Lees ook  Vrouw gooit voor de ‘grap’ weerloos schattig poesje in de sloot

Agenten vonden het dode meisje in een auto, nadat de man zich vanavond rond half acht bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen meldde. Hij zocht contact met de agenten die daar op dat moment aan het werk waren.

De agenten gingen met de man in gesprek en liepen met hem mee naar zijn auto. In het voertuig werd vervolgens het overleden meisje gevonden. De man is direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood en is ingesloten.

Lees ook  Deze schoenen snijden de voeten van twee-jarige open – nu waarschuwt haar moeder alle ouders over deze sandalen.

De politie onderzoekt wat er gebeurt is en de auto is in beslag genomen.

Ze nam het op omdat ze dacht dat niemand haar zou geloven. Dan doet haar baby DIT!

Paard bevalt van een veulentje – seconden later komt er echter nog wat achteraan!