in ,

Stilletjes nam de dokter zijn dode kind in zijn armen en droeg de dode vrouw uit de kamer. Dan gebeurt er iets…

Het is kerstavond en de familie Hermanstorfer kijkt uit naar Kerstmis. Er zullen niets dan geschenken zijn – broers Austin en Kanyen krijgen een wel erg speciale verrassing: op 24 december zou hun kleine broertje geboren worden.

Mike en Tracy zijn nog net zo verliefd op elkaar als de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten en zijn erg verheugd op hun nieuw kindje. Ze weten dan nog niet wat er hen de komende uren te wachten staat.

Alles lijkt heel erg normaal, de weeën verlopen regelmatig, en Tracy weet wat het is om een kind ter wereld te brengen. Dan is er plotseling een dramatische verandering: er treden complicaties op en de dokters worden erg zenuwachtig. Mike weet niet wat er gebeurt maar hij voelt instinctief aan dat er iets niet pluis is. Plots hoort hij een lange indringende beep: Tracy’s hart stopte met kloppen.

Plotseling zijn ook de dokters in volle paniek. Hectisch proberen ze alles om Tracy terug te brengen maar tevergeefs. De seconden veranderen in minuten en elke is een ware kwelling voor Mike, die niet anders kan doen dan toekijken. Hij moet zien hoe Tracy eerst bleek en dan grijs uitslaat. Na 4 zenuwslopende minuten verklaren de dokters haar dood. Voor de baby telt nu elke seconde! De dokters weten dat ze de geboorte onmiddellijk moeten uitvoeren, als de baby een schijn van kans wil hebben. Het is op kwestie van leven en dood nu. Ze leggen aan de compleet verbouwereerde Mike, die net zijn vrouw verloor, uit dat ze nu aan de keizersnede zullen beginnen.

Lees ook  Anouk heeft het moeilijk in The Voice Kids

De kamer is gevuld met piepende machines, dekens en gedempte stemmen, maar Mike is nog steeds in shock en merkt zijn omgeving nauwelijks op. Hij staart naar het lichaam van zijn geliefde Tracy en kijkt hoe de dokters haar buik opensnijden om hun ongeboren kind te redden. De dokters halen de pasgeborene eruit en enkele intense secondes tikken voorbij als iedereen op het bevrijdende geschreeuw van de baby wacht. De dokters zijn echter te laat en het kindje wordtdood geboren. Mike is nu doof voor de wereld en verward wanneer de baby in zijn armen ligt. Dan gebeurt het onverwachte: zeer zachtjes begint de borst van het jongetje op en neer te bewegen. Dan vult de baby zijn longen en begint te huilen. Zo luid dat iedereen weet: hij leeft!

Lees ook  Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit

Dan gebeurt er plots een mirakel: nog voor de dokters de tijd hadden om het lichaam van Tracy te bedekken en haar uit de kamer te brengen begint haar hart opnieuw te slaan! Zwak en onregelmatig, maar langzamer maar zeker wordt de hartslag sterker. Ze opent haar ogen en kijkt naar de gezichten vol ongeloof. Niemand kan verklaren wat er gebeurde of hoe Tracy terug tot leven kwam, maar Mike is vol van vreugde en samen met zijn vrouw verblijdt met hun kleine jongen, die nu vredig slaapt zich niet bewust van de miraculeuze redding die zonet had plaatsgevonden!

Vandaag is hij 3 jaar oud, graag gezien door zijn broers en ouders. Zelfs nu weet niemand wat er met Tracy gebeurde, noch bestaat er een medische verklaring waarom hun zoon plotseling ontwaakte. Mike en Tracy zijn eenvoudigweg dankbaar dat hun familie van vijf overleefde en vieren elk jaar hun kerstwonder.

Als dit ongelooflijke verhaal jou ontroerd heeft, deel het dan met al je vrienden en familie, want iedereen kan een happy end gebruiken!

Ook Nederlandse ouders zetten kinderen vaak in pyjama buiten!

Deze zwangere vrouw ligt lekker te zonnebaden. Wanneer ze wakker wordt, kan ze haar ogen niet geloven!