in ,

Studenten kopen stinkende, oude bank voor $20 en vinden het geheime fortuin van een weduwe.

In 2014 kochten drie hogeschoolstudenten van de State University van New York een oude bank voor twintig dollar. De oude bank stonk en was best lelijk, maar het was de enige die in hun woonkamer paste. Twee maanden later zaten Reese, Cally en Lara op de bank televisie te kijken toen ze iets hard onder zich voelden.

bank-1

Een van hen voelde onder de armleuning van de bank en haalde een enveloppe met 700 dollar tevoorschijn. Toen ze nog meer begonnen graven, vonden ze in totaal 40.000 dollar. Ze werden gek!

Lees ook  De vriendin van Joel Beukers aan rand van zwembad wil je gezien hebben

Maar toen ze al begonnen te dromen over wat ze met dit geld zouden doen, merkten ze dat er telkens een naam op de enveloppes stond. De volgende dag sloegen ze de telefoonboek open en vonden een naam die overeenstemde met de naam op de enveloppen. Toen het trio bij de vrouw thuis aankwam, zei ze dat zij en haar echtgenoot gedurende dertig jaar lang in de bank verborgen hadden gehouden. Nadat haar echtgenoot overleed, bracht de dochter de bank naar het leger des heils, niet wetende dat er een fortuin in de bank verstopt zat.

Lees ook  Vrouw stoomt vagina heeft nu tweedegraads brandwonden

De oude dame gaf de studenten 1.000 dollar om hen te bedanken voor hun eerlijkheid.

Ze deden het juiste!

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Vader-dochter dans is schattig en traditioneel, totdat papa in de camera kijkt en iedereen met open mond achterlaat.

Stervende alleenstaande moeder ontdekt dat haar verpleegster niet zwanger kan worden en vraagt om haar zoon te adopteren.