in

Superleuk nieuws: Nicolette Kluijver breidt gezin uit

Je gezin uitbreiden is iets wat hartstikke leuk kan zijn, zo ondervond ook presentatrice Nicolette Kluiver. Op social media maakte ze bekend dat haar gezin er nog een lid bijkrijgt door het plaatsen van een superlieve foto.

Wat een leuke uitbreiding!

Nieuw familielid
Hoewel we gek zijn op baby’s, zijn we ook gek op huisdieren. Nicolette Kluijver zal er wel precies hetzelfde over gedacht hebben. Haar gezin heeft er namelijk een nieuw gezinslid bij, dit maakte ze bekend op Instagram. “We hebben er een nieuw familielid bij: ‘Mimi’”schrijft de blondine bij de foto. Daarop is te zien hoe haar dochtertje Isabelle knuffelt met een hondje.

Lees ook  Een vrouw leegt haar portemonnee in de beker van een bedelaar. Thuis gekomen krijgt ze het opeens kokend heet.

Vriendjes
Zo te zien zijn hondje Mimi en dochter Isabella nu al dikke vriendjes. Op de Instagram-pagina van de presentatrice is te zien hoe gezellig de twee het samen hebben. Het oudste kind van Nicolette deelt zelfs haar bed al met het nieuwe gezinslid. Wat ontzettend lief!

Panische papa haast zich met 3-jarige zoon naar de spoedafdeling nadat hij hem per ongeluk met zijn grasmaaier overreden had.

Het is nog niet voorbij: winterse temperaturen onder de -10 op komst