in

Superster vraagt aan dit kleine meisje of ze ‘You Raise Me Up’ kan zingen – Seconden later krijgt iedereen kippenvel

Heb je jezelf weleens afgevraagd wat er met de deelnemers van talentenshows als American Idol of America’s Got Talent gebeurt? Jennifer Hudson zat in de finale van American Idol, maar ondanks dat ze de show niet won, bereikte ze toch groot succes.

Dit verhaal gaat over de prachtige ervaring die zangeres Celine Tam had ondanks dat ze de finale van America’s Got Talent helaas niet bereikte.

De 10-jarige uit Hong Kong, die vernoemd werd naar de iconische zangeres Celine Dion, wist helaas niet het Amerikaanse publiek te charmeren met haar optreden. Maar wat er daarna met haar gebeurde laat zien hoe getalenteerd ze echt is.

Lees ook  Het rijke stel spot in de supermarkt luidruchtig met de arme vrouw. Tot er in de rij plotseling iemand ontploft!

Nadat Celine de harten van de Amerikanen tevergeefs probeerde te veroveren, besloot de Duitse zangeres Helene Fischer haar uit te nodigen voor haar show om een duet samen met haar op het nummer “You Raise Me Up” te gaan zingen.

De succesvolle zangeres, actrice en presentatrice heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht. Toen Helene de eerste regels van het nummer begon te zingen, keek Celine naar Helene alsof ze naar een zingende godin aan het kijken was, maar had Celine genoeg talent om hieraan te kunnen tippen?

Lees ook  Toen deze vrouw op de kraamafdeling arriveerde, waren de dokters bang om ze aan te raken. Zo’n geval hadden ze nog niet gezien.

In Hong Kong staat Celine bekend als “Little Giant Lung” dankzij haar prachtige stem, en zodra ze begon te zingen met de Duitse superster, stal ze de show!

Bekijk hieronder het prachtige optreden van Celine:

Ook al won Celine niet de talentenshow, is ze zeker geen verliezer! Vond jij dit ook een prachtig optreden? Laat het ons via Facebook weten, en vergeet het vooral niet te delen!

Politie achtervolgt agressief scootertuig die weigeren te stoppen en dan doet de politie DIT (Video)

Paniek in de 2e kamer. MAN SPRINGT VAN TRIBUNE