in

Surrogaatmoeder bevalt voor getrouwd koppel van tweelingen. 1 maand later toont de DNA-test het ondenkbare aan.

Als surrogaatmoeder is het moeilijk in te denken dat je tweelingen draagt en ontdekt dat eentje van hen je biologisch kind is. Dat gebeurt alleen in films, toch? Fout. Voor Jessica Allen werd het werkelijkheid.

Jessica en Wardell Allen waren gelukkig getrouwd en hadden twee kinderen. Jessica wilde echter mensen helpen die het moeilijk hadden om kinderen te krijgen. Dus besloot ze om draagmoeder te worden.

Ze werd in contact gebracht met een koppel uit China en begon haar vruchtbaarheidsbehandeling. In april 2016 kreeg ze het bericht dat ze niet 1 kind, maar een tweeling verwachtte. De dokter legde uit dat dit ongewoon was, maar dat het eitje soms in twee kon splitsen.

Lees ook  Jongetje (4) valt van balkon op tweede verdieping in Goes

Het Chinese koppel werd geïnformeerd dat ze twee baby’s zouden krijgen en uiteraard waren ze daar erg blij om.

Na de geboorte werden de tweelingjongens snel bij Jessica weggenomen. Voor dat gebeurde had Jessica al opgemerkt dat een van de kinderen opmerkelijk donkerder was.

Enkele dagen later stuurde het Chinese koppel een foto van de tweelingen, en ze merkte dat de twee heel wat verschillen hadden. Een van de jongens leek helemaal niet Chinees – hij had dezelfde huidskleur als de andere kinderen van Jessica en Wardell. Toen begonnen de alarmbellen te rinkelen, maar Jessica durfde het onderwerp niet ter sprake te brengen.

Maar enkele weken later begon ook het Chinese koppel zich af te vragen of alles wel normaal was verlopen. Ze lieten een DNA-test uitvoerde en bleek dat het onmogelijke mogelijk was geworden. De baby’s waren geen tweelingen. Een van de kinderen was het biologische kind van Jessica en Wardell.

Lees ook  Eerste Nederlandse coronapatiënten hadden al klachten in januari

Na een lange procedure konden ze het kind bij hen krijgen – en ze voelen nu dat hun gezinnetje compleet is.

Onnodig te zeggen dat deze zaak een biologische rariteit is. Doorgaans houdt de menstruatie op van zodra een vrouw zwanger is. Maar in zeldzame gevallen loopt het door en kan de vrouw alsnog zwanger worden – zelfs wanneer ze al zwanger is.

Bekijk de onderstaande video voor het volledige verhaal!

Geredde hond snuffelt altijd aan neus van baasje. Ze gaat naar het ziekenhuis en valt bijna flauw als ze de woorden van de dokter hoort.

Didi (33) over vechtscheiding ouders: Mijn moeder loog over mijn vaders dood!