in

Sylvie Meis vanwege coronavirus gescheiden van zoon Damián

Nu Denemarken rigoureuze maatregelen heeft genomen en op slot is, zit er voor het gezin van Rafael van der Vaart (37) en Estavana Polman (27) niets anders op dan binnen cocoonen. En dat bevalt ze best goed, zo is te zien op Instagram.

“Ik ben dankbaar dat we gezond en thuis zijn”
Via social media laat de voormalig voetballer weten dat het goed met hem en zijn familie gaat. “Het zijn vreemde en onzekere tijden met een enorme impact op veel families, gemeenschappen en bedrijven.

Lees ook  Vrouw wil zwanger raken en neemt medicijnen. Dan kijkt de dokter in haar buik en haast zich om hulp.

Maar ik ben dankbaar dat we gezond en thuis zijn”, schrijft hij bij een foto van zijn gezin met alleen maar blije koppies.

Ook betuigt Raf zijn steun aan alle mensen die dag en nacht aan het werk zijn om iedereen veilig en gezond te houden. “Laten we proberen om alle instructies op te volgen en te genieten van elkaar”, aldus de sporter.

Lees ook  Onthulling: Deze ingreep wil Rosanna nog laten doen!

De lockdown heeft ook grote gevolgen voor de dertienjarige Damián, die normaal gesproken zijn tijd verdeeld tussen zijn vader in Denemarken en moeder in Duitsland.

Nu Denemarken de grenzen heeft gesloten, is het nog maar de vraag wanneer hij weer naar zijn moeder kan.

Sylvie zelf lijkt er amper iets om te geven en post vandaag gewoon een advertentie op haar Instagram, alsof er niks aan de hand is.

Bridget Maasland bedankt haar helden

BREAKING: ‘Totale vakantiestop tot eind mei’