in

Tandarts herstelt gratis de tanden van een overlever van huiselijk geweld.

Hoe we ons over onze glimlach voelen kan ons zelfvertrouwen geven of ons doen krimpen van schaamte. Niemand begrijpt dit beter dan tandartsen, die hun leven wijden aan het maken van mooie glimlachen.

Dr. Kenny Wilstead is een tandarts in Marshall, Texas. Hij had een patiënt die haar wijsheidstanden moest laten trekken, maar na een blik op de glimlach van de vrouw wist de man dat hij haar meteen moest helpen.

“Telkens als ik iemand zie glimlachen, beeld ik me in hoe het zou moeten lijken en hoe het zou kunnen lijken”, vertelde hij.

Toen hij de glimlach van de 28-jarige Kyleigha Scott zag, merkte dat haar voorste tand gebroken en bedorven was.

Lees ook  Van familie hoeft vernield monument Nicky Verstappen niet meer gemaakt te worden

Wilstead vroeg Scott wat er met haar tand gebeurd was, en haar antwoord brak zijn hart.

Scott zei dat haar vorige vriend haar een kopstoot had gegeven terwijl ze in bed lag – door de klap brak haar tand en bleef er op haar hart voor eeuwig een litteken achter.

Een andere tandarts had gezegd dat er niets aan te doen viel.

Twee jaar lang had Scott met haar gebroken tand rondgelopen en was altijd beschaamd geweest om te glimlachen.

Scott zei dan dat ze met de volgende terugbetaling van haar belastingen zou terugkomen naar het kantoor van Wilstead om haar tand te laten herstellen. Maar daar wilde Wilstead simpelweg niet op wachten.

Lees ook  Reactie van politie naar aanleiding gewonde hond na politie-inzet

Wilstead herstelde de tanden van Scott onmiddellijk, helemaal gratis. De procedure duurde ongeveer tien minuten, maar de resultaten blijven levenslang.

Wilstead filmde het moment waarop Scott haar nieuwe glimlach voor het eerst zag. Haar ogen vulden zich met tranen van vreugde en voor Wilstead was het een absoluut hoogtepunt in zijn zevenjarige loopbaan.

“Op een of andere manier is het een van die weinige momenten dat ik voor magiër kan spelen en iemand ter plaatse in mijn stoel kan verbluffen”, zei Wilstead.

DEEL deze geweldige tandarts met je vrienden om hem de erkenning te geven die hij verdient!

Overspelige echtgenoot poedert zijn handen wit om zijn vrouw om de tuin te leiden.

“Drijvende” voetpaden moeten verkeer effectief vertragen.