in

Te makkelijk: Sven koopt een rijbewijs en steelt een auto

Vlogger Sven van der Meulen laat in zijn nieuwste video opnieuw zien hoe ‘makkelijk’ het is om crimineel te zijn. Met een klein smoesje laat hij een rijbewijs maken en rijdt vervolgens met een nieuwe auto voor een proefrit zo de deur uit.

Althans, dat had hij kunnen doen, maar voordat dat gebeurt geeft hij de sleutels uiteraard terug. Was hij wel een ‘echte’ crimineel geweest, had hij de auto zo kunnen stelen en verkopen. Dat rijbewijs met zijn gegevens wat hij had laten drukken, is toch nep.

Lees ook  Man wil oud cruiseschip kopen en het ombouwen tot een huis voor de daklozen.

Van der Meulen laat met zijn video opnieuw zien hoe simpel het ook als leek is om foute dingen te doen. Het gaat hem bijna te makkelijk af.

Eerder al kocht hij wapens online, niet op het darkweb maar gewoon door wat te googelen. Ook bestelde hij nepgeld dat enkele dagen later in zijn brievenbus lag en waarmee hij op onder meer marktplaats de mooiste spullen kocht.

Lees ook  Trailer! La Casa de Papel seizoen 4 begint met enorme chaos

Deze keer draait zijn video om pasjes. Sportpasjes, bioscooppasjes, toegangspasjes, noem maar op, die je gewoon zelf kan maken door voor een paar honderd euro online de goeie printer te kopen.

Maar wie dat te duur vindt, kan met een simpel smoesje (Sven mailt dat hij goed gelijkende rijbewijzen nodig heeft voor een film) zo tien rijbewijzen laten maken.

En dat die niet van echt te onderscheiden zijn, merkt Sven als hij de sleutels van een auto krijgt… voor een proefrit.

Kijkers verbaasd over ‘onfatsoenlijk’ gesprek met hondeneigenaar in Zomer met Art

Vrouw voorkomt op het nippertje dat haar hond wordt ontvoerd: ‘Give me your dog or I’ll kill’