in

Teefje heeft baasje al twee jaar niet meer gezien – ze is zo blij haar weer te zien dat ze flauwvalt

Dit is misschien een van de leukste scènes die we sinds het begin van het jaar hebben gezien! De hond Casey was zo blij toen ze haar geliefde Rebecca na twee jaren afwezigheid eindelijk weer zag dat ze flauwviel. Van blijdschap en geluk!

Honden geven ons onvoorwaardelijke liefde. Als we een rotdag hebben gehad, komen ze naar ons toe om troost te bieden. Ze missen ons ook ontzettend als we weggaan, wat wederzijds is!

Lees ook  Twee compleet verwaarloosde honden worden bij het afval gedumpt. De redders weten zelfs niet om welk hondenras het gaat.

Het is lastig voor te stellen hoe moeilijk het was voor Rebecca en haar hond Casey, die twee jaar gescheiden waren! Twee mensenjaren zijn per slot van rekening veertien hondenjaren…

Paw My Gosh schrijft dat Rebecca twee jaar in Slovenië had doorgebracht waar ze moest werken. Maar nu was de grote dag gekomen! Ze zou haar geliefde Casey weer kunnen omarmen.

Niemand was meer opgewonden dan Rebecca, althans… behalve Casey zelf dan.

Lees ook  Deze man werd wakker van vreemde geluiden. Dan ziet hij dit vreemd beestje op z’n veranda!

Bekijk de video hieronder om hun fantastische reünie te zien! Kleine Casey is volkomen overweldigd door emoties.

Te midden van alle vreugde en liefde wordt het haar eventjes te veel en valt ze kort flauw. Flauwvallen van liefde, heb je ooit zoiets schattigs gehoord?

We zijn heel blij dat Rebecca en Casey weer herenigd zijn en wensen ze heel veel geluk voor in de toekomst!

Marco Borsato ingetrokken bij moeder na scheiding met Leontine

Dikke beer werd jarenlang opgesloten in schietclub: “Absoluut het ergste geval uit mijn carrière”