in

Teefje wordt met akelige uitslag op straat gevonden – bij dierenarts wordt vreselijke waarheid onthuld

We zullen het er allemaal mee eens zijn dat een hond een thuis met veel liefde, plezier en goed eten nodig heeft. Dat was echter niet het geval voor deze arme labrador.

Het teefje werd gevonden toen ze helemaal alleen door de straten struinde en het was duidelijk dat er iets goed mis was, schrijft CLAWS op hun Facebookpagina.

Ze had grote en vies uitziende uitslag rond haar ogen en oren. Gelukkig werd de hond gered en meteen naar een dierenarts gebracht, die al snel wist wat er aan de hand was.

LEES OOK!
Olifanten stomdronken na verorberen whiskey

Het teefje, Belle, had geen uitslag, maar zat volledig onder de teken! De insecten zaten allemaal rond de oren en ogen.

De dierenarts kon ze niet handmatig verwijderen, want de hond had al te veel bloed verloren door de teken.

Haar redders deden hun uiterste best. Ze zorgden zo goed als ze konden voor Belle, lieten haar goed uitrusten – en gaven haar veel eten en liefde.

Een paar dagen later gebeurde het onvoorstelbare! Alle teken waren er vanzelf uitgevallen. Medewerkers konden haar toen goed wassen.

LEES OOK!
Olifanten stomdronken na verorberen whiskey

De lieve hond werd elke dag schoner en gezonder. Op een gegeven moment kon je weer haar prachtige mooie zwarte vacht zien.

Een paar weken later werd Belle geadopteerd en ze krijgt nu alle liefde die ze verdient! Ze woont nu samen met een liefdevol gezin die haar verwennen met eten, warmte, liefde en alles wat haar hartje maar begeert.

Het is prachtig om te zien dat Belle gered is en dat dit verhaal een goed einde kent!

Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang en ziet er nu zo uit

Geraldine Kemper laat niks aan je verbeelding over met deze foto