in

‘Temptation’ Yana heeft nieuwe billen en ze showt ze meteen op Instagram

‘Temptation’-verleidster Yana gaat Pommeline achterna en liet zich ook een paar nieuwe billen aanmeten. Die ingreep liet ze uitvoeren in Turkije. En dat ze er fier op is, toont ze op Instagram…

Nagelstyliste Yana werdt in één klap bekend door haar deelname als verleidster aan Temptation Island. Nu klapt de 23-jarige uit de school en bekent dat ze is ontmaagd door een Nederlandse bekende dj.

Lees ook  Duizenden demonstranten tegen politiegeweld: Dam in Amsterdam bomvol

Op het YouTube-kanaal Young Dreamers doet de verleidelijke Yana een boekje open over haar seksleven. Over haar eerste keer vertelt ze dat ze op 17-jarige leeftijd is ontmaagd door een Nederlandse dj. Romantisch kun je het niet echt noemen, het gebeurde namelijk in een backstage-toilet op een festival. Ze liep naar de beste man toe en zei: “Let’s get over with it.” En de rest is geschiedenis.

Lees ook  70-jarige weduwe plaatst een persoonlijke advertentie in de krant – kan haar ogen niet geloven als ze de deur opent.

Deze kerel deed het met meer dan 2.500 vrouwen: ‘Ik heb geen bescherming nodig, ik zie aan hun ogen of ze een soa hebben’

Deze 8 bizarre records hou je gewoon echt niet voor mogelijk