in

Temptations Niels gaat door het lint

Het einde komt toch echt wel een beetje in zicht voor de kandidaten. Maar dat betekend natuurlijk niet dat er geen fouten meer gemaakt kunnen worden, al hebben de mannen dit niet helemaal door.

Vorige week kregen de vrouwen het nodige te zien bij het kampvuur.. nu waren de mannen aan de beurt! En tja het zou Temptation Island niet zijn al er niet een twist in voor zou komen!

Lees ook  Werkelijk onvoorstelbaar wat er gebeurt als je fruit in een zak rijst steekt. Hier zaten we ons hele leven al op te wachten!

Net voordat de mannen richting het kampvuur lopen, schiet de productie een vuurpijl af, wat leid tot toch wat angstzweet bij de heren. Ze zagen het wel aankomen maar bij het kampvuur ging het er dan toch wel heet aan toe. Niels die springt uit zijn slof, Donny weet niets meer over de microfoon gate en dat ze gefilmd zijn en ook Ruud en Stefano vinden niet dat ze iets fout hebben gedaan.

Lees ook  Viespeuk swaffelt vrouw op begraafplaats in den haag terwijl kinderen toekijken.

Vrouwenvilla

De tranen zij niet te stoppen bij de vrouwen. Behalve bij Rosanna, die heeft Alex om troost bij te zoeken. Lekker mee te knuffelen onder de dekens…maar Durex is nog niet aangeraakt…Maar zou daar verandering inkomen??

3 zusjes doodgehongerd

Meisje van 2 gered uit snikhete auto