in

Thomas Cox deed mee aan X Factor en dit is zijn auditie

YouTuber Thomas Cox doet samen met zijn (ex-?)vriendin Yasmin Karssing mee aan Temptation Island VIPS, dat afgelopen donderdag is begonnen.

Thomas werd bekend met zijn band ‘Zomaer,’ waarin hij de zanger was. Maar blijkbaar zat hij al eerder in een boyband, waarmee hij auditie deed in het programma X Factor.

Thomas Cox deed auditie voor X Factor
Wie Thomas Cox al een tijdje volgt, weet dat hij aardig kan zingen, Maar wat je misschien nog niet weet, is dat Thomas al een hele tijd terug auditie deed bij het RTL-programma X Factor met boyband ’12 Shoes’!

Lees ook  De ‘surfing Kardashians’ zijn vier blonde zusjes die plots gigantisch veel aandacht krijgen door hun ‘p*rno-filmpjes’

Dit deed hij samen met een aantal studievrienden. Onder anderen Gordon zat toen in de jury en hij zag wel wat in de jongens. Ze mochten door, maar zijn uiteindelijk niet heel ver gekomen.

Zie hier de auditie (waar Thomas Cox trouwens heel cute is):

Thomas Cox in Temptation Island VIPS
Thomas is dit jaar samen met zijn vriendin Yasmin één van de deelnemers van Temptation Island VIPS. De roddel gaat dat het koppel al uit elkaar was voordat ze begonnen aan de show.

Lees ook  Emma Wortelboer laat met pikante foto’s echt niets aan je verbeelding over

Beiden ontkennen dit; volgens hen zijn ze inderdaad een tijdje uit elkaar geweest, maar waren ze gewoon weer samen toen ze meededen aan Temptation.

Verdachte vermissing Rotterdams meisje is 49-jarige James B.

Joshua doet intense onthullingen over zijn deelname aan Ex On The Beach All Stars