in

Tiener brengt magische cover van Freddie Mercury’s megahit en bezorgt iedereen kippenvel.

Connie Talbot veroverde voor het eerst onze harten toen ze 11 jaar geleden deelnam aan Britain’s Got Talent met haar cover van “Over the Rainbow.” Hoewel ze toen amper zes jaar oud was, was muziek iets wat recht uit haar ziel kwam.

We spoelen snel even tien jaar verder en Connie zingt nog altijd voor een grote schare fans. De mooie 17-jarige brengt online geregeld muziek uit, maar geen nummer was zo betoverend als haar vertolking van “Bohemian Rhapsody.”

Ze zong met zoveel hart en ziel dat we er zeker van zijn dat Freddie Mercury glimlachend neerkijkt vanuit de hemel.

Lees ook  Caribische eilanden bieden tweejarig verblijf aan voor werknemers die er komen werken

Al van toen ze nog een kind was, wist Connie dat ze voorbestemd was om een grote muzikante te worden.

Ze bracht elke vrije seconde door met zingen en memoriseerde al haar favoriete nummers. Tijdens haar tienerjaren werd muziek echt een obsessie. Er was niets anders dat haar zoveel interesseerde!

“Van vandaag verlaat ik de school om mij 100 procent op mijn muzikale carrière te concentreren. Na heel wat overweging ben ik tot de conclusie gekomen dat ik beiden niet kan combineren, gewoon omdat ik niet Wonder Woman ben.

Lees ook  Vrouw (84) verliest man en komt enkele dagen later om door brand

Muziek is mijn eerste en enige passie, dus ik zet mijn beste beentje voor. Ik dank jullie allemaal oprecht voor jullie steun.”

Nu brengt Connie haar tijd door met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek. Ze is vastbesloten om een superster te zijn tegen ze 20 jaar oud is. Met meer dan 1,3 YouTube abonnees is ze alvast goed op weg!

Bekijk haar betoverende vertolking van Bohemian Rhapsody hieronder en oordeel zelf! Heeft Connie wat het vergt om een superster te worden? Delen mag!

Dit is waarom William en Kate waarschijnlijk geen vierde kindje krijgen

Slechts bepaalde mensen kunnen het verborgen dier zien – ben jij zo’n bijzonder iemand?