in

Tiener doet net voor ze zelfmoord pleegt nog iets verbazingwekkend: “Speciaal voor haar ouders”

Een tiener heeft zichzelf van het leven beroofd. De ouders van de tiener troffen haar dood aan in huis en merkten ook iets vreemds op.

De 16-jarige Leah Hook was thuisgebleven van een fietstochtje die haar ouders deden. Toen de ouders terug thuiskwamen vonden ze het levenloze lichaam van hun tienerdochter. Ze had zichzelf opgehangen. Bij het lichaam werd ook een klok gevonden die stilstond op 15.30 uur.

Volgens de vader wilde zijn dochter op die manier het tijdstip van haar overlijden laten weten. “Ik heb haar nog een paar sms’en gestuurd en alles leek normaal”, zegt de vader in Metro. De ouders van Leah kunnen het niet begrijpen waarom haar dochter besloot om zelfmoord te plegen.

Lees ook  Dit meisje wil met een loopse hond gaan wandelen. Wat haar vader dan zegt, is om te brullen!

Ongerust
“Toen ik op mijn laatste sms geen antwoord kreeg, werden we ongerust. We zijn dan naar huis teruggekeerd. Toen we thuiskwamen hebben we haar hartmassage gegeven in afwachting van de hulpdiensten.”

Alle hulp kwam echter te laat. Achteraf bleek dat Leah problemen zou hebben gehad op school . Ze werd al langdurig gepest en was al meer dan een week niet naar school geweest. Mogelijk is dat de reden waarom ze zelfmoord pleegde.

Lees ook  Ontsnapte tbs'er Hendrik M. na maand opgepakt in Roermond

Volgens een leerkracht voelde Leah zich heel alleen op de wereld. “Ze voelde zich door niemand gesteund en dat heeft geleid tot deze wanhoopsdaad”, luidt het.

Dakloze man zegt politie dat hij een douche nodig heeft. Het vriendelijke gebaar van de politieagent gaat helemaal viraal.

Papa wil zijn 2-jarig dochtertje beschermen, maar wordt voor haar ogen vermoord