in

Tiener gaat naar spoed met gebroken vingernagel en klaagt dat ze te lang moet wachten op dokter.

Kijkers in Engeland waren geschokt nadat een tienermeisje naar de spoedafdeling ging alleen maar omdat ze een gebroken vingernagel had.

Aaliyah (16) uit Londen verscheen in de show ’24 Hours in A&E’ op Channel 4 en klaagde erover dat ze te lang op een dokter moest wachten in het St. George’s Hospital.

Het schoolmeisje had op school gevochten met een medeleerling. Daardoor was haar valse nagel gebarsten en was ook een stukje van haar echte nagel gescheurd, die de dokters uiteindelijk zouden verwijderen.

Lees ook  Antilichamen tegen coronavirus verdwijnen weer uit bloed, wat met de groepsimmuniteit?

Maar de kijkers hadden minder medeleven met haar verwonding. Mensen op Twitter reageerden verontwaardigd en vonden dat ze de tijd van het personeel van de spoedafdeling verspilde.

Terwijl Aaliyah samen met haar moeder Mariah en oudere zus Tia in het ziekenhuis zat te wachten, begon ze te klagen over de wachttijden.

Ze hield haar pijnlijke vinger vast en zei: “Kan er alsjeblieft iemand komen om mijn vinger te verzorgen, ik denk dat ik ga flauwvallen.”

Lees ook  Hij hoort geluiden uit zijn auto komen – Wat hij dan ziet als hij de auto opendoet is ongelofelijk!

Haar moeder grinnikte en moest bekennen: “Je vinger ziet er inderdaad een beetje gezwollen uit.”

Een social mediagebruiker vatte het zo samen: “Lieve hemel! Het is een vingernagel en jij verspilt iedereens tijd door naar de spoed te gaan. Mensen moeten zich bezinnen over wat een bloederig noodgeval is.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Man zet katten in dichtgeplakte dozen in snikhete auto.

Zo zag verleidster Lie van Temptation Island VIPS er vroeger uit