in

Tiener geeft mama’s vriend een geschenk dat hem in tranen op de grond doet vallen.

Wanneer je jong bent, kan de tijd niet snel genoeg voorbijgaan. Er zijn zoveel mijlpalen om te bereiken, en hoe dichter tegen de volwassenheid, hoe meer je elk van die mijlpalen viert. De 18-jarige Lauren Hernandez had iedereen thuis uitgenodigd om haar diploma te vieren. Ze had de middelbare school afgemaakt en was klaar voor een nieuwe fase in haar leven.

Er was echter nog een ding dat ze moest doen. Ze overhandigde de vriend van haar moeder, Joe Iosco, een doos en vroeg om het te openen.

De doos zat vol handdoeken, maar dan haalde Joe een vel papier tevoorschijn. Het was een gedicht geschreven door Lauren, van dochter aan vader.

Lees ook  Jongetje (5) overleeft hondenaanval, maar was liever dood omdat volwassenen hem nu pesten

Dat was echter niet alles wat er in de doos zat. Ze vroeg hem om dieper te graven en dan vond hij een envelop.

Daarin zaten de officiële adoptiedocumenten waardoor Lauren zijn dochter zou worden. Toen hij begreep wat de documenten betekenden, zakte Joe op de grond en begroef zijn gezicht in zijn handen om zijn emoties te verbergen.

“Hij was geschokt”, zei Sally Hernandez, de moeder van Lauren. “Dit betekende de wereld voor hem en zijn wens kwam eindelijk uit.”

Lees ook  Deze vrouw stak gedurende jaren duizenden kinderen in kisten en dozen, tot ze gevangen werd. De reden zal je doen huilen.

Lauren knielde neer en omhelsde haar vader. Voor deze familie was de adoptie een lange weg geweest.

Omdat de biologische vader van Lauren bezoekrecht had, was een adoptie onmogelijk. Maar nu Lauren 18 was geworden kon ze zelf een adoptieverzoek indienen.

Hoewel de documenten het officieel maken, is Joe al heel lang de vader van Lauren. Hij betaalde haar school en nam haar mee op vakantie. “Ze noemde hem al jaren en jaren papa”, zei Sally. “Voor haar zou hij altijd haar papa geweest zijn.”

We wensen dit gezinnetje het allerbeste toe!

3-jarig meisje vriest dood nadat “leraren haar na de speeltijd vergaten binnen te brengen.”

Panische papa haast zich met 3-jarige zoon naar de spoedafdeling nadat hij hem per ongeluk met zijn grasmaaier overreden had.