in

Tiener met “Ik ben een dief” tattoo op zijn voorhoofd werd gearresteerd voor … stelen.

Een tiener met “Ik ben een dief en een idioot” op zijn voorhoofd getatoeëerd werd gearresteerd voor … stelen. Deze onfortuinlijke tattoo kreeg hij nadat twee mannen hem betrapten op het stelen van een fiets. Een jaar later werd de 18-jarige Ruan Rocha da Sila in Sao Paolo opnieuw betrapt.

De militaire politie arresteerde hem nadat hij in supermarkt geprobeerd had om vijf busjes deodorant te stelen.

Lees ook  Zo schattig: Roxeanne Hazes deelt eerste beelden van de echo van de baby

De folteraars van Silva werden aangehouden nadat ze zichzelf filmden toen ze de tattoo zetten en de foto’s naar vrienden hadden gestuurd.

Tattooartiest Maycon Wesley Carvalho (27) en buur Ronildo Moreira de Aruao (29) werden beiden schuldig bevonden aan forteling en veroordeeld tot 3 jaar gevangenis.

In de video zegt Carvalho: “Het gaat pijn doen, het gaat pijn doen.”

Lees ook  De 55-jarige schrijfster Heleen van Royen verbluft met smakelijke foto

Silva werd in afwachting van zijn proces ondertussen vrijgelaten. Zijn neef vertelde de lokale media dat hij opnieuw aan het stelen was omdat hij hervallen was in een drugsverslaving. Tijdens het proces in zijn folterzaak liet hij verstaan dat hij behandeld werd wegens een crack en alcoholverslaving.

Didi (33) over vechtscheiding ouders: Mijn moeder loog over mijn vaders dood!

Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor