in

Tiener staat elke dag vroeger op voor school – om zijn oudere buren te helpen

Er bestaan vele vooroordelen over tieners. Ze zouden lui zijn en alleen aan zichzelf denken. Daar bestaan duidelijke voorbeelden van, maar je mag ze nooit allemaal over dezelfde kam scheren.

Romemylion Mitchell (15) is daar het levende bewijs van. Elke dag voor school, gaat hij zijn oudere ouders helpen.

Romemylion Mitchell is het perfecte voorbeeld van een goede tiener. Al sinds kind, woont hij met zijn familie rechtover een ouder paar. Daar raakte Mitchel doorheen de jaren goed bevriend mee.

Mitchel is 15 en gaat dus nog naar school. Net als andere tieners heeft hij vrienden en is hij geïnteresseerd in vele dingen, maar toch vergeet hij nooit om zijn oudere buren te groeten.

Lees ook  Mensen die niet sporten zijn gelukkiger in de liefde!

Sinds hun gezondheid achteruit is gegaan, heeft Mitchel ervoor gekozen om zijn buren elke ochtend te bezoeken voor school, om hen te helpen met allerlei dingen. De tiener doet inkopen voor hen. De website Relieved berichtte hier onlangs over.

Het paar heeft ook een oudere dochter, Tiki, die verder weg woont. Ook zij is erg blij dat er zo’n aardige tiener naast haar ouders woont. Zo zou Mitchel het gras helpen afrijden, inkopen doen en praatjes met hen slaan.

Dochter brengt hulde aan de 15-jarige buurjongen
Toen Tiki’s moeder in het ziekenhuis lag, ging Mitchel bij haar langs en gaf hij haar een knuffel. Dat betekende heel wat voor de oudere vrouw.

Lees ook  Moeder met coronavirus sterft tijdens bevalling – artsen vechten om pasgeborenen te redden

“Er zijn maar weinig 15-jarigen die de tijd zouden nemen om voor hun oudere buren te zorgen. Toen hij mama vandaag zag, moest hij hardop huilen en hield hij haar stevig vast… wat is hij een schat.

Ik wilde gewoon iets hartverwarmend delen in plaats van al het droevige nieuws dat we iedere dag zien,” schreef de dochter op Facebook.

Deze tiener is een voorbeeld voor velen. Zijn moeder mag trots zijn. Voel je vrij om dit te delen en om anderen te stimuleren om aan de ouderen te denken. Het betekent alles voor hen.

Studenten plassen van vier hoog naar beneden en draaien harde muziek in Den Bosch

Bewoners overvallen en vastgebonden door ‘politieagenten’ in woonboerderij bij Deventer