in

Tiener vind pasgeboren baby onder het bloed in bushokje

Een tiener die een pasgeboren baby vond in een bushalte vol bloed dacht dat de baby dood was. Talitha Beals, 19 jaar oud begon te schreeuwen toen ze de baby op de betonnen vloer zag liggen in een bushokje.

Grimmige ontdekking

Talitha werd naar huis teruggebracht naar Stoke-on-Trent nadat ze samen met haar vader, Daniel Braxton in Noord-Wales was geweest toen ze de grimmige ontdekking deed.

Ze zei “Ik herinner me elk detail van die dag alsof het gister was, het is iets wat ik nooit zal vergeten. Toen mijn vader langs de bushalte reed, zag ik de baby bedekt met bloed, en ik dacht dat de baby dood was. Ik vertelde mijn vader om de auto te stoppen, maar hij dacht dat het een grap was en ging door. Ik begon te schreeuwen totdat hij stopte en zelf naar het bushokje terugliep. Ik bleef in de auto omdat ik niet wilde kijken. Mijn vader was aanvankelijk terughoudend, want hij dacht dat het een pop was of een zieke grap, totdat hij besefte dat het een echte baby was. Ze was koud en levenloos en mijn vader rende weg om een ochtendjas uit de auto te halen en om zich heen te slaan nadat hij om hulp had gevraagd. De ambulance en de politie waren snel ter plaatse en zette het gebied af.”

Lees ook  Verspil je geld niet meer aan pedicure: 2 ingrediënten uit je keuken doen je voeten er geweldig uitzien!

Ze opende haar ogen…

Daniel verklaarde in die tijd tegen de Daily post; “De baby had een goede maat, ik zou zeggen rond de zeven pond. Ze was niet klein, maar zeker nieuwgeboren omdat de navelsteng nog vast zat. Ik gaf haar een paar ruwe wrijvingen op haar borst om te zien of er nog leven in haar was, en om dat moment gaf ze een zucht en opende haar ogen. Terwijl ik op de ambulance wachtte, knuffelde ik haar en vertelde haar dat alles goed zou komen. Niet dat ze me kon begrijpen, maar ik dacht dat ze een geruststellende stem moest horen”

Lees ook  Ze verliet dit appartement in 1939 en niemand is sindsdien binnen geweest… Ongelofelijk!

De moeder van de baby kwam nooit naar voren ondanks herhaalde oproepen van de North Wales Police en Conwy County Council. Een paar maanden na de vondst kwam de jacht op de moeder van de baby ten einde.

Ik hoop dat ze gelukkig is

Het kleine meisje werd in pleeggezinnen geplaatst en Talitha, die haar naam niet eens kent denkt elke dag aan haar.

Ze verklaarde; “Nadat de baby in de ambulance was meegenomen, hebben we haar nooit meer gezien. Mijn vader wile heel graag naar binnen in het ziekenhuis om haar nog even een knuffel te geven, en een glimp van haar op te vangen maar wij werden niet toegelaten. Wij zijn wanhopig opzoek naar informatie over hoe het met haar gaat.”

“Ik zou graag haar voornaam willen weten, en willen weten of ze nu in een gelukkig huis terecht is gekomen”

Moeder vind hartverscheurende brief in een Disney boekje…

Yolanthe openhartig over geruchten huwelijksproblemen en tweede zwangerschap