in

Tiener voor dood in een vuilnisbak achtergelaten nadat hij door “vrienden” gedrogeerd werd.

Afgelopen zaterdag werd Chris Gorman door enkele politieagenten in een vuilnisbak op wieltjes aangetroffen in Cumbernauld in de buurt van Glasgow. De 17-jarige werd allerijl naar het ziekenhuis overgebracht, waar de familie te horen kreeg dat hij gedrogeerd werd. De oudere broer van de tiener, Darren (26), verklaarde dat de dokters zeiden “dat moest hij een half uur later gearriveerd zijn, hij er dan niet meer geweest zou zijn.”

De politie ontdekte de jongen enkele uren nadat hij thuis met een fles wijn vertrokken was, onderweg naar een feestje.

Lees ook  Zou je d’r doen: De 30-jarige Alexis Mucci

Zijn vrienden staken hem naar verluidt in de vuilnisbak nadat Chris moeilijkheden kreeg om te wandelen.

In plaats van de ambulance te bellen, staken ze hem in de vuilnisbak en begonnen foto’s te nemen. Dan lieten ze hun vriend voor dood achter.

Broer Darren gaat verder: “De vrienden waar hij mee was, waren niet zijn gebruikelijke groep. Hij kon niet wandelen, dus staken ze hem in de vuilnisbak en lieten hem gewoon achter. Hij werd zeker gedrogeerd.”

Lees ook  18 Transformaties van vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Darren legt uit waarom hij deze foto’s met de wereld deelde: “Ik verontschuldig me voor de foto’s. Maar als dit bewustwording kan verspreiden en dergelijke voorvallen in de toekomst kan vermijden, is het de moeite waard. Het is een harde les over wie zijn echte vrienden zijn en zij die liever lachen met de situatie.”

DEEL dit bericht om dergelijk wangedrag in de toekomst te vermijden!

Gordon wil een gezinnetje stichten en zou nog het liefst van al een kind van zichzelf willen.

Mama bevalt van 3 zwarte baby’s – dan kijkt papa wat beter en barst in tranen uit.