in

Tiener weigert kankerbehandeling zodat haar ongeboren zoontje kan leven

De meeste ouders zouden alles doen voor hun kinderen. Deze moeder bracht het ultieme offer, zodat haar kindje de wereld in kon komen.

Mensen realiseren zich vaak niet hoe gelukkig ze zijn. Iedereen heeft problemen, maar de meesten onder ons hoeven nooit beslissingen over het leven en dood van ons kind te nemen.

Brianna Rawlings was pas zeventien jaar oud toen ze deze keuze moest maken. De tiener woonde in Sydney toen ze zwanger werd.

Hoewel ze niet van plan was om zo snel moeder te worden, was ze dolblij toen ze ontdekte dat ze zwanger was, aldus Relieved. Het enige dat ze wilde was een makkelijke zwangerschap en proberen een goede combinatie te vinden tussen moeder zijn en haar toekomstige carrière. Maar helaas mocht dit niet zo zijn.

Vier maanden na haar zwangerschap ontdekten de artsen iets vreselijks. Brianna had een hele zeldzame en agressieve vorm van kanker. De diagnose stelde Brianna voor een vreselijke keuze: de zwangerschap beëindigen om proberen te genezen of de baby houden en bijna geen overlevingskans meer hebben.

Geen enkele 17-jarige zou voor zo’n moeilijke keuze moeten staan. Maar toch was dit voor haar het geval.

Lees ook  Man wil onder rokken van vrouwen filmen - karma komt tussenbeide en hij belandt in het ziekenhuis

Brianna gaf aan dat ze de baby een kans moest geven om geboren te worden. Ze zou vreselijke pijn lijden, maar ze wilde dolgraag dat haar kindje een kans om te leven had.

De maanden gingen voorbij en de artsen deden hun best voor Brianna. Ze werd zwakker en zwakker, maar ze was vastbesloten om haar kind op de wereld te zien komen.

Tegen het tijdstip van de bevalling, ontdekten artsen dat Brianna een ernstige bloedinfectie had. Ze namen een radicale beslissing: de baby zo snel mogelijk laten bevallen. Brianna ondergingen een keizersnede, die succesvol verliep.

Kyden, Brianna’s zoontje, lag in zijn moeders armen, die hem vol trots aankeek.

Maar er waren enkele vreselijke complicaties.

Kyden had zijn moeders bloedinfectie opgelopen.

Elke dag deden artsen wat ze konden voor de arme baby. Maar uiteindelijk overleed Kyden. Hij was slechts 12 dagen oud.

Brianna vertelde dat die dagen met haar zoontje de mooiste 12 dagen van haar leven waren.

Onmiddellijk na de geboorte, werd Brianna weer behandeld voor haar kanker.

Het ging echter steeds slechter met de tiener. De familie was wanhopig om alles voor haar te doen. Haar broer bood zelfs zijn beenmerg aan, maar de artsen zeiden dat het niet zou werken.

Lees ook  Mannen verkleed als ‘pizzabezorgers’ proberen huis Ronnie Flex binnen te dringen

De laatste hoop van de tiener was een experimentele en dure drugstest. Niemand wist wat de resultaten zouden zijn. En het zou ongeveer 2000 euro kosten voor elke drie weken behandeling.

In een wanhopige poging om geld in te zamelen creëerde het gezin een GoFundMe pagina. Geraakt door Brianna’s verhaal, doneerde het publiek massaal.

Al snel had het gezin genoeg geld om de behandeling te starten.

Ze kreeg de eerste paar injecties. Maar het was te laat. Een paar maanden nadat haar zoontje overleed, stierf Brianna.

Haar familie plaatste het treurige nieuws op sociale media en liet weten dat Brianna met Kyden was herenigd. Ondanks hun diepe verdriet, bood het ze een beetje troost dat haar pijn nu voorbij was.

Het vreselijke lijden van Brianna bracht veel publiciteit met zich mee. Als klein lichtpuntje verhoogde dit de financiering voor onderzoek naar zeldzame kankers en de behandeling hiervan.

Hoewel Brianna’s reis in een tragedie eindigde, bleef ze tot haar laatste seconden vastbesloten dat ze het niet op een andere manier zou hebben gedaan.

Trouwe hond klampt zich vast aan doodskist en wil baasje niet verlaten

Politie houdt man in Wemeldinge aan na slaan vader