in

Tienerjongen sterft, maar dan zeggen zijn vrienden mama en papa dat er “een online video is die ze zouden moeten zien.”

Op 8 augustus 1993 bevielen Shawn en Deanne Breedlove van een baby Ben. Maar de vreugde werd getemperd toen de artsen zeiden dat Ben aan hypertrofe cardiomyopathie leed – een dodelijke hartziekte. Dokters zeiden dat Ben hier de rest van zijn leven last van zou hebben en dat er geen remedie bestond. Shawn en Deanne beslisten om dankbaar te zijn voor elke dag en dankbaar voor hun prachtige zoon te zijn.

Samen met zijn oudere zus en jongere broer groeide Ben op tot een energieke jongen. In de loop der jaren had hij drie keer een hartstilstand gekregen. Telkens hij wakker werd, beschreef hij zijn ervaring als de “wachtkamer” voor de hemel vol met helder licht en engelen.

Lees ook  Deze Vrouw Nam 6.5 Jaar Elke Dag Een Selfie En Legde Daarmee Een Hele Tragische Gebeurtenis Vast…

In 2010 begon Ben video blogs te maken en postte ze op YouTube, waarin hij relatieadvies aan zijn vrienden gaf. Hij werd snel erg populair op YouTube met een trouwe aanhang volgers. Op kerstavond 2011 kreeg Ben opnieuw een hartstilstand terwijl zijn vrienden bij hem thuis waren voor een kerstdiner. Hij overleed op 18-jarige leeftijd. Meer dan 1.400 mensen woonden zijn begrafenis bij en nog eens 11.000 mensen volgden de ceremonie online.

Lees ook  Factuur van miljoen (!) dollar voor 70-jarige Amerikaan die coronavirus overleefde

In de dagen volgend op het overlijden zeiden de vrienden van Ben tegen de ouders dat ze een video moesten bekijken die online was geplaatst. Bleek dat Ben een week voor zijn overlijden nog een laatste video had gepost. Ze beseften meteen waarom de video helemaal viraal was gegaan en al een miljoen keer bekeken was.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Paard bevalt van een veulentje – seconden later komt er echter nog wat achteraan!

Vrouw weigert langs zijde van stervende echtgenoot te wijken. Dan ziet het ziekenhuispersoneel iets verbluffends.