in

Tieners, die het leuk leken om een gehandicapte man aan te vallen, kregen zojuist slecht nieuws te horen

In Syracuse, New York, arresteerde de politie twee gewelddadige meisjes nadat een video op Facebook viraal ging waarin ze een 62-jarige man voor zijn huis fysiek aanvielen. De man had een groep meisjes die op zijn gazon zaten vriendelijk gevraagd of ze zijn eigendom zouden willen verlaten. Omdat hun ouders hen geen respect hadden bijgebracht vielen ze de man voor zijn huis aan.

Wat er precies gebeurde voor het gevecht uitbrak is niet duidelijk, want de video toont alleen dat de man tot moes wordt geslagen. De beelden opgenomen met een mobiele telefoon gingen snel viraal. Nadat hij door de jonge meisjes gemolesteerd werd, probeert de man in zijn huis te geraken. Maar een van de meisjes lacht hem gewoon uit terwijl ze verder met haar telefoon blijft filmen.

Lees ook  Gaby Blaaser ruilt vriend in voor Temptation Island-verleider

Nadat hij in het gezicht werd geslagen, probeert hij nog achter de aanvallers aan te gaan, maar valt dan met het gezicht vooruit op de grond waardoor hij zijn wandelstok verliest.

De video werd op 19 oktober op Facebook geplaatst door Ja Meeka Price met de volgende uitleg: “Dit is de video van de kinderen van Cocoran High School die deze oude man aanvielen. Ik heb hem aan de lokale politie en media overhandigd in de hoop dat rechtvaardigheid zal geschieden. Dit is droevig, onverdraagzaam en walgelijk! Deel dit alsjeblieft in de hoop dat het in de juiste handen terechtkomt en dat deze kinderen voor hun daden verantwoordelijk zouden gesteld worden!”

Lees ook  Vrouw overleeft nadat haar ‘hoofd explodeerde’ toen ze televisie aan het kijken was.

De lokale politie kon ondertussen twee meisjes van 14 en 15 arresteren die nu worden aangeklaagd voor zware geweldpleging. Omdat het twee minderjarigen betreft, werden hun namen niet vrijgegeven. De meisjes zullen ook als minderjarigen berecht worden.

Het slachtoffer hield aan deze vreselijke aanval een blauw oog en schaafwonden op, maar verwacht wordt dat hij helemaal zal herstellen.

Hoe zouden deze jongeren gestraft moeten worden?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent om dit soort geweld aan te klagen!

Hij maakte deze foto en ging naar bed. De volgende morgen kon hij zijn ogen nauwelijks geloven

Marechaussee schiet MESSENTREKKER NEER OP SCHIPHOL : DE BEELDEN