in ,

Tienerzoon wordt afgewezen voor het bal. Maar als een wildvreemde komt opdagen, wordt mama helemaal gek.

Daniel, 17, had er altijd al van gedroomd om naar het schoolbal te gaan. Helaas werd hij door elk meisje dat hij vroeg afgewezen. Daniel heeft namelijk het syndroom van Down. Toen stond een meisje genaamd Kyle op en vroeg Daniel zelf uit om samen naar het bal te gaan: “Ik denk niet na over kinderen die een beperking hebben. Ik denk niet dat ze anders zijn”, zei Kyle. “Ik hoop dat we er een leuke avond van kunnen maken”.

Lees ook  Buren van Ergün Senarabaci: 'Hij was helemaal in zichzelf gekeerd, helemaal verdwaald'

down

De moeder van Daniel genaamd Tonya was helemaal in de wolken met het gebaar van Kyle: “Het gaat niet over de handicap van Daniel. Het gaat erom dat Kyle geen beperking ziet. Dat is wat je hart als mama wil.”

Ook het team van FOX5 Surprise Squad was verrast door het gebaar van Kyle en besloot om hen te verrassen met iets wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Van vervoerd worden met een blinkende Rolls Royce tot een intrede over de rode loper, barstte Daniel in tranen uit nog voor de avond goed en wel begonnen was.

Lees ook  20 mensen die zich letterlijk nergens voor schamen

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

Artsen blijven ervan overtuigd dat het gewoon een ooginfectie is, maar mama beseft dat ze een compleet foute diagnose stelden

Familie laat zoon dopen voor de stekker uit te trekken. Dan zien dokters hoe hij terug wakker wordt.