in ,

Toen ze hun baby een vaarwel kus gaven, zorgde God voor een wonder

Op de hartverscheurende foto hieronder kussen de ouders Francesca en Lee hun schattig babymeisje Bella vaarwel. Ogenblikken later stroomden de tranen toen de 18 maanden oude baby van de beademingsmachine werd losgekoppeld. Maar dan was de hele kamer getuige van een ongelofelijk mirakel. En de tranen maakten plotseling plaats voor intense vreugde!

kus

De problemen voor Bella begonnen enkele maanden voor deze foto genomen werd toen haar haren met grote plukken begonnen uit te vallen. De daaropvolgende maanden zou haar toestand alleen maar slechter worden, terwijl de dokters probeerden te achterhalen wat er aan de hand was. Ze werd overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen waar een MRI scan abnormaliteiten in haar hersenen aan het licht bracht.

kus1

Dokters zeiden dat er niets meer was wat ze voor het meisje konden doen. Het stel was kapot van verdriet en namen afdrukken van haar vingertjes en voetjes om toch nog een herinnering te hebben.

Lees ook  Jihadbruid Shamima (19) op de vlucht geslagen

kus2

Met een zwaar hart keken ze toe hoe Bella van de machines werd losgemaakt.

“Ik bleef daar maar zitten staren en dacht “Waarom wij”. Het was hartverscheurend. Ik zal het moment waarop ik afscheid van mijn dochter moest nemen nooit vergeten.”

Maar zoals wel eens gezegd wordt, is God overal, en zeker nooit te laat. Hij is altijd precies op tijd! Enkele ogenblikken nadat de machine werd uitgeschakeld, gebeurde het ondenkbare.

kus3

“Ik hield haar hand vast en er zou een laatste adem zijn” vertelde haar vader. “Ik voelde haar handje slapper worden, maar plotseling greep ze naar mijn vinger. Ze begon zelfstandig te ademen en bewegen toen de machine werd uitgezet.”

Vanaf dat ogenblik zou alles veranderen. Sinds lang begon Bella opnieuw te schoppen en te schreeuwen. De dokters kwamen binnengelopen en na 30 minuten had het meisje dat niet zou mogen leven terug gewone zuurstofwaarden!

Lees ook  Mannen hebben doorgaans een ijzersterk geheugen – deze echtgenoot is daar het levende bewijs van.

kus4

Bella verblufte de dokters compleet met haar wonderbaarlijke genezing. De artsen bepaalden toen dat Bella aan biotinidase tekort leed – een zeldzame genetische afwijking waardoor het lichaam niet voldoende biotine produceert. Maar nu de juiste diagnose is gesteld, kan ze ook op de gepaste manier behandeld worden.

kus5

Ondanks alle negatieve verwachtingen is de toestand van Bella de laatste maanden aanzienlijk verbeterd. Haar haren groeien terug en ze is nu weer gewoon thuis bij haar familie – ze praat, wandelt en geniet van het leven zoals elke tweejarige.

Wat een wonder!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

Toen ik de foto’s van deze vuile en stinkende man 20 jaar later zag, viel ik van mijn stoel. Onmogelijk!

Ze huilde de hele nacht vanwege hevige hoofdpijnen. Wat ze in haar neus vonden, toen haar vader DIT gebruikte? Ongelooflijk!