in ,

Toen haar dochter 18 was, ging ze naar de dokter omdat ze pijn tijdens het vrijen had. 3 jaar later beslist haar moeder iets buitengewoon te doen.

Een moeder zou alles voor haar kinderen doen, toch? Dit verhaal is daar nog het beste bewijs van. Het was altijd al de droom geweest van Jessica Bradford om kinderen te hebben. Maar toen ze 18 jaar oud was, moest ze naar de dokter wegens vaginale bloedingen en pijn tijdens het vrijen.

Hoewel ze eerst dachten dat het een SOA was, volgde na een vijfde onderzoek de diagnose: eierstokkenkanker. En met dit vreselijk nieuws viel ook meten het verschrikkelijke verdict: ze zou nooit kinderen kunnen krijgen. Maar Jessica zou haar droom niet opgeven dus liet ze haar eicellen invriezen. Dezelfde dag begon ze aan de bestraling.

Lees ook  Beide ouders zijn groter dan 1,80 meter. Maar als ze een baby krijgen, wacht hen deze verrassing.

Na drie jaar strijd was ze eindelijk genezen van de ziekte. Maar de 21-jarige wilde nog altijd doodgraag moeder worden. Ze had gewoon iemand nodig die haar baby zou willen dragen. Dus bood haar moeder aan om deze opdracht op zich te nemen. Jessica kon haar blijdschap niet op!

Op 45-jarige leeftijd en al drie kinderen wilde Julie zich opofferen om de wens van haar dochter in vervulling te laten gaan. Uiteindelijk beviel Julie op 2 december van de mooie Jack.

Lees ook  Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

Jessica en haar man Rees Jenkins zijn Julie eeuwig dankbaar: “Mijn moeder is de beste persoon op aarde. Ik aanbid haar omdat ze mij een kind schonk. Jack is in alle opzichten perfect.”

Zou jij dit voor je dochter doen?

De teleurgestelde 61-jarige wacht in het restaurant tevergeefs op de genodigden voor zijn verjaardag. Dan staat hij op om de verbaasde restaurantgasten een mededeling te doen.

De moeder laat haar 1-jarige baby in een leeg huis achter. 10 jaar later komt ze terug en begint ze ongehoorde eisen te stellen.