in ,

Toen hij 9 jaar oud was, begon hij maniakaal aan zijn geheime project te werken. 3 jaar later trekt hij ermee naar het kinderziekenhuis.

Campbell Remess uit Australië besteedt al zijn vrije tijd om anderen gelukkig te maken. Dat is op zich al mooi, maar het wordt nog mooier als je weet dat de jongen amper 12 jaar is en hier al van zijn negen jaar mee bezig is.

kind1

Het begon allemaal toen Campbell negen jaar oud was en met Kerstmis aan zijn moeder om extra geld vroeg om cadeautjes voor zieke kinderen te kunnen kopen. Zijn moeder Sonia was erg ontroerd door het voorstel van haar zoon, maar aangezien ze voor meerdere kinderen moest zorgen, kon ze hem dit extra geld niet geven.

Lees ook  De vrouw laat deze vreemden haar auto aan het tankstation wassen. Als ze terugkomt, heeft ze tranen in de ogen.

Zo kwam Campbell op het idee om zelf iets te maken en zo geld te besparen. Zonder aarzeling stond hij aan de naaimachine van mama en leerde zichzelf teddyberen maken. Hij bestuurde op Google een patroon en het duurde vijf uur voor hij zijn eerste teddybeer klaar had. En dat allemaal op negenjarige leeftijd!

kind2

Sindsdien zou hij elk vrij ogenblik teddyberen maken om aan zieke kinderen te kunnen schenken.

r0_536_2267_1817_w1200_h678_fmax

Het is zijn passie. “Als hij kon, zou hij de hele dag staan naaien”, zegt zijn moeder. Andere kinderen spelen liever op de spelcomputer, maar deze jongen maakt teddybeertjes!

Lees ook  13-jarige jongen bouwt ‘tiny house’, de binnenkant ziet er geweldig uit!

Zijn eigen vader Nathan kreeg ondertussen ook kanker. Hoewel hij een operatie onderging, zeggen de dokters dat er 80 procent kans is dat de kanker terugkomt. Ondertussen blijkt het herstel echter voorspoedig te verlopen. Volgens Nathan zelf is dit onder meer te wijten aan de positieve houding van zijn zoon met zijn beertjes. “De beren hebben iets magisch. Campbell heeft nog wel meer magie in zich”, zegt de trotse vader.

kind3

Je moet het maar doen op 12-jarige leeftijd! Hier kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen!

DEEL deze geweldige jongen met je vrienden!

Deze boodschapper had geen idee wat hij meer dan 10 jaar lang om de 52 weken aan dit huis bezorgde.

Ziekenhuispersoneel kleedt te vroeg geboren baby’s als superhelden aan om hen zo te helpen vechten voor hun leven