in

Top 5: s*ksfantasieën van vrouwen

Volgens: s*ksuologe Sara Taels hebben vrouwen, net als mannen, wilde s*ksfantasieën die ze uit schaamte voor zich houden.

Onderdrukte
Sara Taels vertelt aan Panorama: “Veel vrouwen hebben de fantasie om eens onderdrukt te worden tijdens de s*ks. Maar ze voelen daar soms nog wel schaamte bij, durven er niet openlijk over te praten. Maar er is niets mis mee. Het kan gepassioneerd zijn, zolang het respectvol gebeurt. Een fantasie is heel andere koek dan het echte werk. De fantasie om overheerst te worden tijdens de s*ks, heeft niets te maken met ver-krachting.”

Lees ook  Toen haar 9-jarige zoon na vier jaar zijn strijd tegen kanker verloor, liet ze geen traan. Toen ik vernam waarom, kon ik niet stoppen met huilen.

Schaam je niet
Zij vindt dat de werkelijke wensen en fantasieën van vrouwen best wat meer aan bod mogen komen. “Veel jongeren maken tegenwoordig kennis met s*ks via p0rno op internet. Dan mogen ze echt weleens wat anders zien dan weer een vrouw-die altijd maar op haar k0nt wordt geslagen tijdens bepaalde stan-djes”, vertelt ze. “Schaam je nooit voor je s*ksualiteit, maar kom er voor uit en breng het, eventueel, in praktijk.”

Lees ook  De vrouw laat deze vreemden haar auto aan het tankstation wassen. Als ze terugkomt, heeft ze tranen in de ogen.

Top 5 vrouwen-fantasieën volgens s*ksuologe Sara Taels:

1. S*ks met een vrouw
2. Vrouw wordt gedomineerd
3. Tri0 met twee mannen
4. Vrouw domineert man
5. Betaalde s*ks

Hoe vaak: doe je het per maand? Gast in het publiek weet wel raad met deze dame

Bruid dumpt: haar verloofde op de-dag van hun huwelijk na pijnlijk geheim, maar gaat wél door met trouwfeest