in

Trijntje Oosterhuis (45) heeft lichaam van een 20-jarige! Fijn!

Trijntje Oosterhuis brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later is zij met veel succes een solocarrière begonnen.

Oosterhuis wordt gezien als een van de beste en meest veelzijdige zangeressen van Nederland. Zij is van 2012 tot en met 2014 coach geweest bij The voice of Holland en sinds 2016 is zij coach bij het programma It Takes 2.

Sinds 2019 is zij tevens jurylid bij het programma DanceSing. Van 2012 tot en met 2017 maakte Oosterhuis deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival.

Trijntje Oosterhuis heeft nog een pracht-figuur!
Dat Trijntje inmiddels de 46 heeft aangetikt is niet te zien aan haar. Niet alleen ziet ze er veel jonger uit, ook haar figuur lijkt nog op die van iemand die 30 jaar jonger is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog elke dag geniet ik er van om weer lekker in mijn vel te zitten. Het blijft levenslang disipline maar met hulp van alle mensen die ik om mij heen heb hou ik het vol!! Nu na de zomervakantie moet ook ik weer aan de bak 🙈😉 net als heel Nederland. De Clubtour start al over een maandje, zie www.trijntje.nl voor tickets. Gelukkig hebben we deze prachtige foto’s net VOOR de vakantie gemaakt 🤣! En ben ik blij dat het nu op mijn Instagram mag ☺️ @beaumonde.nl toverde mij om tot Golden Girl! Vanaf vandaag in de winkel! Dank @mikevandentoorn voor de heerlijke glamourfoto’s! HMU: @mettinajager | Styling: @maureenpowel #glamour #goldengirl #beaumonde

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Lees ook  Dakloze Harry wordt piepjonge miljonair: ‘Ik sliep onder een brug, maar durfde niet om hulp te vragen’

Automobilist ramt verkeersbord nadat hij spin in auto ziet

Hondje doodgebeten door grote hond, vrouw achter rollator meegesleurd en gewond