in

Trouwe hond achtergelaten in asiel omdat zijn eigenaren een baby krijgen

Geen enkele hond wil eindigen in een asiel. Begrijp me niet verkeerd, er is niets verkeerd met asielen natuurlijk. Ik ben zeker dat duizenden mensen die in dierenopvangcentra werken alles doen wat ze kunnen om de dieren zo veilig en comfortabel mogelijk te voelen. Toch is het geen plek waar een dier zou mogen eindigen.

Eenzaam, achtergelaten, weggegooid zeg maar.

Op een dag werd een hond, Rocco, naar het dierenasiel in Dallas, Texas gebracht. Hij begreep niet waarom hij er werd gebracht, volledig aan zijn lot overgelaten, wist hij niet hoe lang hij er zou verblijven noch wat er met ‘m zou gebeuren.

Volgens The Dodo, was hij gedumpt omdat zijn familie een baby wilde.

Rocco was doodsbenauwd.

Een vrouw die geregeld het dierenasiel bezocht, merkte op hoe bang de hond was en besloot om haar camera te gebruiken. Ze filmde de hond en uploadde de video in dit artikel op haar sociale media.

Lees ook  Jonge vrouw plaatst selfie met paard op Facebook, tot een detail de mishandeling van het dier onthult

Het was haar hoop dat het filmpje zou helpen om hem een nieuwe thuis zou vinden. Ze wilde dat Rocco zo snel mogelijk zou geadopteerd werd.

Gelukkig zag ene Preethi Pillaipakkam het filmpje en wilde ze helpen.

Ondervoed en bang
Preethi kon niet begrijpen hoe iemand een hond kon achterlaten, gewoon omdat ze een nieuw familielid konden verwachten. Toen ze hem echter ontmoette, besefte ze met wat een taak ze geconfronteerd werd.

Jammer genoeg behandelde zijn vorig baasje hem niet goed.

Nadat Preethi Rocco oppikte, met als doel om hem een nieuwe thuis te bezorgen, wist ze dat ze nog heel veel werk had om het vertrouwen van de hond te winnen.

Want Rocco was eerst heel erg verlegen in het begin. Hij at een klein beetje, en deed zijn uiterste best om zijn nieuwe omgeving te verkennen maar begreep niet waar hij was of wat zijn lot was.

Lees ook  Zwanger konijn op straat gezet in AMSTERDAM, 3 baby konijntjes overleden!

Het duurde echter niet zo lang vooraleer Preethi een hechte band schepte met Rocco, zo’n sterke band dat hij zich kon openstellen en zijn ware aard tonen.

Bekijk de video hieronder en je zult zien dat Rocco’s leven goed is. Alle honden horen een goed leven te hebben. Hij is nieuwsgierig, enthousiast en bovenal, gelukkig. Wel heeft hij nog een grote weg af te leggen, zeker en vast. Maar een iets staat vast: hij is op het juiste pad.

Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?

leeuwen grijpen opnieuw reiger in artis