in

Tuintip: 1 pallet is alles wat je nodig hebt om je fruit en groenten te laten bloeien

Je bent niet de eerste als je denkt dat een mooie en weelderige tuin enorm veel tijd en middelen kost. Dat heb ik zeker altijd al gedacht. Na een beetje graven besefte ik echter dat het niet altijd zo moeilijk hoeft te zijn.

De waarheid is dat een oudepallet kan dienen als de ideale plek om groenten en fruit als nooit tevoren te laten floreren. En het beste deel ervan? Ervaren tuiniers en beginners kunnen met zeer weinig moeite evenveel succes behalen.

De onderstaande hack, zoals aangetoond door Lovely Greens, leert je hoe je snel en eenvoudig een bloembed kunt bouwen voor aardbeien, groenten en wat je ook maar wilt groeien. Geef deze informatie in ieder geval door aan je vrienden die ervan houden hun handen vies te maken in de tuin. Ze zullen je er later dankbaar voor zijn!

Lees ook  3 weken lang is de vrouw in vissenhuid gewikkeld. Als ze eindelijk bevrijd wordt, zijn de artsen nieuwsgierig

Stap 1

Sleep je pallet naar het gazon. Zaag de pallet in drie gelijke delen, met hetzelfde aantal planken over elk segment.

Stap 2

Neem je 3 delen en verwijder voorzichtig de “stronken” – of kleine latjes – van de achterkant. Breek ze niet of zaag ze niet kapot, want je hebt ze later nodig. Wrik ze in plaats daarvan voorzichtig af.

Stap 3

Trek vervolgens de middelste blokken uit en plaats ze opzij voor later gebruik. Hamer spijkers kapot die mogelijk uitsteken.

Stap 4

Alle stukken die je al hebt verwijderd, zullen later nodig zijn, dus leg ze opzij. De blokken van het middenstuk worden de ‘voeten’ van je bloembed, terwijl de blokken van stap 2 jouw uiteinden worden.

Stap 5

Nu is het tijd om je bloembak samen te stellen. Het middelste derde deel fungeert als de onderkant en de andere twee segmenten dienen als zijkanten.

Lees ook  De moeder laat haar 1-jarige baby in een leeg huis achter. 10 jaar later komt ze terug en begint ze ongehoorde eisen te stellen.

Stap 6

Neem de blokken en gebruik ze om de zijkanten aan beide zijden in te vullen.

Stap 7

Last but not least, de poten van de bloembed moeten op hun plaats worden gezet (de middelste blokken van eerder).

Stap 8

Vul je nieuwe bloembed, hoe je wilt … en je bent klaar, zo simpel als dat. Wie had gedacht dat dit ooit een gewone, oude pallet was?

In de onderstaande video, die zo’n 2 miljoen keer op YouTube is bekeken, kun je kijken hoe de Lovely Greens je de volgende tips geeft:

Briljant, of wat? Deel deze hack gerust met iedereen die je kent op Facebook, zodat ze deze in hun eigen tuin kunnen gebruiken!

7-jarige opent de deur met een vreemde baby in haar armen – de reden waarom schokt iedereen

Wanhopige vader draagt elke dag bruidsjurk en lippenstift in het openbaar – de reden zal je hart doen smelten