in ,

Turkse buschauffeur neemt honden mee in BUS, omdat ze het koud hebben

Een buschauffeur uit het Turkse stadje Izmir is een held. De man in kwestie neemt namelijk straathonden mee in zijn bus, omdat ze het koud hebben op straat. Zo zag hij gisteren avond deze labrador schuilen tegen de wind bij een bushokje en besloot de hond maar mee te nemen in zijn warme busje.

Lees ook  Als je deze witte vlek in je mond ziet, moet je onmiddellijk handelen. Deze 5 huishoudelijke middeltjes werken wonderbaarlijk.

chau

“Hij heeft het lekker warm en ik heb lekker gezelschap, zegt buschauffeur ‘Devlet’ die benadrukt dat mensen de dieren op straat niet mogen vergeten. Sommige dierenhaters verlaten mijn bus als ze de honden tegenkomen, maar dat kan mij niets schelen. “Ik neem dan liever zo’n hond mee dan zon akelig mens’.

ndertussen is ‘Devlet’ razend populair geworden door zijn goede daden. Hij krijgt enorm veel respect van dierenliefhebbers uit Izmir. ‘Samen moeten we het doen’, zegt ‘Devlet’ emotioneel in een interview. Hij zal de hele winter straathonden meenemen als hij er eentje tegenkomt. Laten we hopen dat buschauffeurs uit de hele wereld snel voorbeeld nemen, voegt ‘Devlet’ eraan toe.

Lees ook  Een vrouw leegt haar portemonnee in de beker van een bedelaar. Thuis gekomen krijgt ze het opeens kokend heet.

Hond blaft tot brandweermannen in het brandende appartement lopen om haar dan bovenop haar eigenaar te zien staan.

Als je nieren in gevaar zijn, zal je lichaam je deze 8 signalen geven!