in ,

Turkse jongen verlaat school om voor straathonden te zorgen: RESPECT!

Maak kennis met Gokcer Yilmaz. Een Turkse jongen uit Kırklareli die school heeft verlaten om voor straathonden te zorgen. Elke dag gaat Gokcer op zoek naar straathonden die honger hebben of gewond/ziek zijn. Honden die hulp nodig komen op de intensive care in zijn huis.

Gokcer heeft afspraken gemaakt met restaurants in zijn buurt om voedsel te verzamelen, zodat hij honden kan voeden. Inmiddels zorgt hij voor tientallen honden die hun leven aan Gokcer te hebben danken. In een interview met de Turkse krant Ana Haber zegt Gokcer sinds kleins af aan te willen zorgen voor straathonden in Turkije.

Lees ook  6 mannen beginnen te zingen in een lege kerk. Hun nummer bezorgt iedereen kippenvel.

Met hout dat die heeft verzameld heeft hij geprobeerd om hondenhokken te bouwen en dat is hem aardig gelukt. Zo is te zien in het filmpje dat Ana Haber heeft gepubliceerd. Gokcer was een student aan de Turkse universiteit. Naar eigen zeggen is hij al meer dan 1 jaar bezig om voor straathonden te zorgen en wil hij duidelijk maken dat straatdieren het moeilijk hebben. Vooral in de winter hebben straatdieren extra beschutting en eten nodig om te overleven. Dat vergeten wij mensen wel eens voegt, Gokcer eraan toe. Hij wil dat andere mensen uit de hele wereld voorbeeld nemen en zijn boodschap delen.

Lees ook  Moeder dwingt vier kinderen in rolstoel te zitten om jarenlang sociale fraude te kunnen plegen

Een Amerikaans koppel adopteert een Chinees weeskindje. Als ze een DNA-test laten uitvoeren, kunnen ze het resultaat gewoon niet geloven.

Het rijke stel spot in de supermarkt luidruchtig met de arme vrouw. Tot er in de rij plotseling iemand ontploft!