in

Turnjuf maakt jongensdroom waar van twee 17-jarigen en mag nu een tijdje de cel in:

Het is weer zover in de Verenigde Staten. Een leerkracht genaamd Lindsay Himmelspach heeft wat plezier gemaakt met de batsbajonet van twee studenten.

De gelukkige jongens waren deze keer 17 jaar en ze werden versierd door hun 33-jarige turnjuf. Lindsay vond één van haar leerlingen ontzettend s*xy na een zweterige turnles en trachtte hem te versieren met wat pikante filmpjes en foto’s.

Missie geslaagd want de jongeman hapte al snel toe en de juf gaf hem uiteindelijk een pikante privéles biologie.

Lees ook  15 prachtige foto’s waar je de hele dag naar wilt blijven kijken

Mevrouw Himmelspach was echter nog niet voldaan na één student en besloot om op dezelfde manier een andere 17-jarige student te versieren.

Ook hij was gecharmeerd door de aandacht van zijn turnjuf. Zijn pretstok mocht dan ook al snel van dichtbij kennismaken met Lindsay. Het romantische sprookje kwam echter ten einde toen de geheime verhoudingen aan het licht kwamen.

Lees ook  Kinderen klappen en juichen terwijl baby kalf gemarteld en gestoken wordt tijdens stierengevecht

Lindsay kwam er niet gemakkelijk vanaf. Zo vliegt ze voor maar liefst vier maanden in de cel. Moesten de jongens 18 zijn geweest dan was ze wellicht enkel maar uit haar functie ontheven zonder gevangenisstraf.

Een goede les voor de vrouwelijke leerkrachten die graag flikflooien met leerlingen: altijd wachten tot ze 18 jaar zijn.

McDonalds komt met een ware “Horrordrive”

Sebastien roostert bijna zijn kat tijdens het aansteken van een scheet