in

Tv-persoonlijkheid (24) brengt haar Instagramfans in de war: “Waar is je bilspleet?”

Haaa, het wereldwijde web… Dé plek waar je moet zijn met al je levensvragen. Zijn we alleen in het universum? Wat is de zin van het leven? En waar is de bilspleet van de 24-jarige Chloe Ferry gebleven?

Dat laatste hebben we ons voor alle duidelijkheid nog nooit zelf afgevraagd. Maar enkele fans van de dame, die bekend werd door haar deelname aan realityreeks ‘Geordie Shore’, vragen het zich nu wel af nadat Chloe enkele pikante foto’s op Instagram deelde.

Lees ook  Verspil je geld niet meer aan pedicure: 2 ingrediënten uit je keuken doen je voeten er geweldig uitzien!

Het overgrote merendeel van haar online gevolg was meer dan lovend over de prentjes, maar bij onderstaande foto hadden enkelingen dus… vragen. “Waar is je bilspleet?”, klonk het her en der tussen de reacties.

Twee weken geleden was Chloe op Instagram nog openhartig over haar plastische chirurgie en vooral over haar verandering van levensstijl. In het verleden kreeg ze online helaas veel negatieve reacties over haar uiterlijk.

Lees ook  Man beleeft “extreem hevig org*sme” en is ochtend nadien plots blind aan één oog

“Beeld je eens in dat je mij bent. Je opent Instagram en leest duizenden reacties die je vertellen dat je dik bent.

Dat wens ik niemand toe. Nu kijk ik vol zelfvertrouwen naar mijn eigen lichaam en ben ik blij met hoe ik eruitzie”, klonk het toen.

Shannon maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt…

Mannelijke escorts met machetes duiken ’s nachts aan verkeerde woonst op en staan oog in oog met bewoner