in

Twee 15-jarigen aangehouden voor doodsteken 64-jarige man bij pinautomaat

De politie heeft woensdagavond twee 15-jarige jongens uit Hoofddorp aangehouden. De twee jongens worden verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij waarbij een 64-jarige inwoner van Hoofddorp om het leven kwam.

Het slachtoffer zou donderdag met pensioen gaan nadat hij veertig jaar bij geneesmiddelenbedrijf MSD als beveiliger had gewerkt.

Collega’s hadden een groot feest voor hem gepland. De man werd neergestoken toen hij aan het pinnen was bij winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp.

Lees ook  Friese Arnee (21) vermist: ’Wij zijn radeloos’

Twee in het zwart geklede personen benaderden de man met het doel hem te beroven. Bij de worsteling die volgt steekt een van de berovers het slachtoffer.

Vanuit de auto ziet zijn vrouw alles gebeuren. Hulp van het toegesnelde ambulancepersoneel mag niet meer baten. De man overlijdt ter plekke.

Al snel wordt er een 16-jarige jongen uit Hoofddorp aangehouden. Die verdachte is woensdag weer naar huis gestuurd, reden om hem langer vast te houden was er niet.

Lees ook  Arrogante advocaat op vliegtuig valt moeder die wil slapen lastig. Haar briljante wraak deed me hardop lachen.

De twee verdachten die woensdag zijn opgepakt mogen alleen contact hebben met hun advocaat en hun ouders.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Wie iets gezien heeft wordt aangemoedigd contact op te nemen.

André’s neef Djarno in Opsporing Verzocht

Anastasia (5) verdient ruim 16 miljoen euro per jaar met Youtuben