in ,

Twee compleet verwaarloosde honden worden bij het afval gedumpt. De redders weten zelfs niet om welk hondenras het gaat.

Enkele inwoners van de stad Kamp-Lintfort in Noord-Rhijnland – Westfalen in Duitsland deden een vreselijke ontdekking: in een hoekje in een straat stond een doos bij het afval met daarin twee Cocker Spaniels. Hun toestand was catastrofaal en er bestond geen twijfel over dat ze door hun eigenaar zwaar verwaarloosd werden. Ze zitten helemaal onder het braaksel en de uitwerpselen en het duurde even voor de redders hen konden herkennen als Cocker Spaniels.

Lees ook  Groen geverfde hond huilend op zoek naar eten op straat

honden1

Hun haar is zo dik en aan elkaar geklit dat ze nauwelijks kunnen lopen. Pas na het scheren konden de redders zien welk geslacht de dieren hadden.

honden2

Op het einde bleek dat de hoeveelheid haar zelfs meer woog dan de dieren zelf. De twee bleken veerkrachtig genoeg om deze beproeving te overleven.

honden4

Langzaam doen de twee krachten op. Ze krijgen toepasselijke namen: de bruine en witte noemen ze Cookie en de zwarte en witte krijgt de naam Muffin.

Lees ook  Snelheidsduivel scheurt 241 kilometer per uur met baby op de achterbank

honden5

Het asiel schrijft op hun Facebookpagina: “Eindelijk zijn Cookie en Muffin in goede handen en zullen ze een tweede kans in het leven krijgen.”

honden6

Toch blijft de vraag wie zoiets dieren kan aandoen? De politie heeft een onderzoek opgestart maar voorlopig blijft de dader onbekend.

 DEEL deze mooie redding met je vrienden!

De moeder verstopt een camera en ziet wat de babysitter met haar 4-jarige doet. De nachtmerrie van elke ouder!

Deze vrouw rijdt voorbij een dakloze, maar als ze ziet wat er op zijn bordje staat, gaat ze vol op de remmen.