in

Twee dagen lang wordt de auto van deze vrouw achtervolgt door een BIJENZWERM. Dan ontdekt ze de reden in haar koffer!

Carol Howarth uit Haverfordwest in Wales parkeert haar wagen om snel even inkopen te doen. Maar als ze terugkomt, ontmoet ze duizenden ongewenste gasten: een ganse bijenzwerm hangt aan de achterkant van haar auto!

De buurtbewoner Tom Moses zag het allemaal gebeuren: “Het was best spectaculair! Ik reed voorbij en zag een gigantische bruine vlek” vertelt de man. “Vele mensen bleven staan om foto’s te nemen.”

“Maar ik maakte me zorgen want de auto stond pal voor een café geparkeerd en voorbijgangers zouden gewond kunnen geraken.” Dus neemt Tom zijn mobieltje en belt een imker. Het lukt om de bijen voor het grootste deel in een doos te lokken.

Lees ook  Om déze reden moet je nooit met je benen over elkaar zitten als je haar wordt geknipt…

Carol de eigenares vertelt: “Ik merkte dat er al enige tijd bijen rond het huis rond zwermden en me achtervolgden waar ik ook ging.”

“We vermoeden dat de bijenkoningin door iets zoet in de auto werd aangetrokken. Dan is ze in de spleet van de kofferbak komen vast te zitten” meent Roger Burns, een imker. “De zwerm van ongeveer 20.000 bijen volgde haar en kwamen zo rond de koffer van de auto terecht.”

Lees ook  Opsporing Verzocht: Verdachten op beeld van diefstallen uit woningen

Uiteindelijk kon men de koningin en haar gevolg van de auto bevrijden. Over dit voorval zal in het kleine stadje nog lang gepraat worden!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Chris (46) dacht dat hij een verkoudheid had. Een maand later had hij geen benen meer

Als je ziet wat deze vrouw in het gezicht heeft, zal je laten doordraaien!