in

Tweeling opgesloten in kist zodat ouders kunnen werken

De Braziliaanse politie heeft onlangs een verschrikkelijke ontdekking gedaan in een woning in Aparecidinha. Na een tip die anoniem binnenkwam op het bureau trof de politie een tweeling aan van 3 jaar oud die opgesloten zaten in een kleine houten kist. De vader en moeder van de tweeling hadden de kinderen daarin opgesloten zodat ze konden gaan werken.

Volgens de politie hadden de kinderen geen speelgoed, kussens, dekentjes maar ook geen eten en drinken in de houten kist. Ook werden de kinderen van elkaar gescheiden door een paneel waardoor ze elkaar niet konden zien en aanraken. De buitenkant van de kist was verzegeld door een ketting met hangslot.

Lees ook  Trofeejager wordt verpletterd als neergeschoten olifant op hem valt

De ouders van de kinderen die beide landbouwers zijn verklaarde dat ze de jongens opsloot zodat ze zelf hun werk in huis en op het land konden doen.

De vader (40) en de moeder (37) werden direct gearresteerd op verdenking van kindermishandeling, maar mochten nadat ze een verklaring hebben afgegeven weer naar huis. Tot nu toe is nog niet duidelijke of ze ook daadwerkelijk zijn aangeklaagd. De kinderen zijn wel weggehaald en ondergebracht in een opvangtehuis. Volgens instanties gaat het goed met de jongens.

Lees ook  Dit drankje werkt het best tegen een kater

Yolanthe openhartig over geruchten huwelijksproblemen en tweede zwangerschap

Na het lezen hiervan zal je elke dag deo willen gebruiken onder je b*rsten