in ,

Tweelingzusjes worden beiden met een zeldzame vorm van kanker geboren en genezen gelijktijdig op wonderbaarlijke wijze

Alyssa en Michael Dunn waren in extase toen ze twee prachtige tweelingbaby’s op de wereld mochten verwelkomen. Isabella en Madeleine waren een geschenk uit de hemel en de familie Dunn kon hun geluk niet op. Maar net toen ze dachten dat alles vlekkeloos verliep, wees een routineonderzoek iets vreselijk uit.

tweeling-1

Een kinderarts deelde mee dat er iets mis was met Madeleine. Haar buik was opgezwollen, wat niet normaal is. De kinderarts liet een scan van haar buik maken en zijn gezicht trok bleek weg toen hij het resultaat zag. Madeleine had een heel zeldzame vorm van kanker. Alsof dit nieuws nog niet slecht genoeg was, bleek ook Isabella deze kanker te hebben.

Lees ook  Aangrijpend: jongetje in auto dronken vader op A28 kan niet naar zijn moeder. Die zit in een tbs-kliniek

De overlevingskansen waren erg klein. Opdat ze beiden zouden overleven, was er een mirakel nodig. De familie Dunn was verwoest. Ze baden tot God voor een wonder, maar de toestand van de baby’s verslechterde nog. Op zeker ogenblik waren ze zo ziek dat de ouders hen niet meer mochten aanraken.

De tweelingen ondergingen chemotherapie en na verloop van tijd gebeurde er iets ongelofelijk. De dokters legden Isabella en Madeleine bij elkaar en algauw begonnen ze te lachen en te spelen. De artsen kunnen niet precies verklaren wat er gebeurde, maar hoe meer tijd de tweeling samen doorbracht, hoe beter ze werden. Uiteindelijk konden de twee naar huis en was er geen spoor meer van de ziekte te bekennen.

Lees ook  Jaren cel voor hoteloplichters Henk en Jolanda

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe het vandaag gaat met deze prachtige tweelingzusjes!

DEEL deze wonderbaarlijke genezing met je vrienden!

Niemand hoorde de claxon, dus klopte de taxichauffeur op de deur. Wat hij toen beleefde, veranderde hem voor altijd