in

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn bij een “lelijke” man

De voetballer Peter Crouch zeg zelf dat hij niet moeders mooiste is, maar toch heeft hij een relatie met bikinimodel Abigail Clancy.

Zelf heeft hij ook wel door dat hij een beetje boven zijn stand leeft. Want tegen een interviewer zei hij dat als hij geen prof voetballer was, hij nog maagd zou zijn.

Uiteraard zit schoonheid in het oog van de toeschouwer, maar uit onderzoek is gebleken dat een vrouw juist gelukkiger is met een man die minder knap is dan haar.

Lees ook  Mama’s ENORME buik zit vol blauwe plekken. Zie hoe haar echografie de verbluffende waarheid onthult…

In het onderzoek bekeken ze of uiterlijk een rol speelt in het geluk binnen een relatie. Uit dat onderzoek is gebleken dat vrouwen met een hele knappe man zich sneller druk maken over hun uiterlijk of zelfs sneller op dieet gaan. Blijkbaar gooit de stress roet in het eten bij deze stelletjes.

Lees ook  Je kunt nu een silicone voet kopen met ingebouwde vagijn – inclusief tenen, enkel en hiel

Aan de andere kant waren de vrouwen met een man met gemiddelde looks veel minder geneigd om aan zichzelf te twijfelen en waren in hun relatie dus gelukkiger.

Mocht het niet zo lekker gaan in je relatie kun je het dus allemaal gooien op jouw uiterlijk. Dat is dan weer een meevaller…

Plastic vorkjes in je tuin zodat je plantjes groeien! Waarom? Kijk snel naar deze handige tuin ideetjes.

Onderzoek wijst uit: Taal verbeteraars zijn onplezierige personen!