in

Ze sloegen haar: Ze was zo dun dat haar botten uit haar uitgemergelde lijf staken

Husky´s zijn een van de beste honden die er zijn – althans als je het mij vraagt. Daarom doet het pijn aan mijn hart als ik zie hoe sommige mensen deze prachtige honden mishandelen.

Als je ooit het prachtige eiland Bali hebt bezocht, weet je hoe geweldig het daar kan zijn – maar helaas hebben ze een enorme dakloze hondenpopulatie. De autoriteiten weten niet hoe de situatie te beheersen.

Gelukkig hebben sommige vrijwilligers dit probleem in eigen handen genomen en maken het tot hun missie om arme, verloren honden een nieuwe kans in het leven te geven.

Een dergelijke dierenheld is Rico Soegiart. Op weg naar huis van zijn werk, zag Rico iets vreselijks op de straten van Denpasar, een husky die zo dun was dat haar botten uit haar uitgemergelde lijf staken. Ze was dicht bij de dood.

Ondanks haar toestand blonken haar felblauwe ogen nog steeds en Rico wist dat hij de verwaarloosde hond een tweede kans moest geven. Hij heeft 10 maanden voor haar gezorgd en de transformatie, hieronder weergegeven, is verbazingwekkend.

Lees ook  Deze vrouw heeft vreselijke pijn aan haar rug en ontdekt dan de reden voor haar pijn 15 jaar na haar bevalling

Dit is de husky Hope, die in de steek gelaten werd en voor dood achterbleef in de straten van Bali.

Toen de 26-jarige dierenvriend Rico Soegiarto op een avond naar huis reed, stopte hij bij het zien van de ondervoede hond die nauwelijks nog een vacht over had.

Hope was vel over been ze zwak en angstig werd gevonden in de straten van Bali.

Toen Rico voor Hope begon te zorgen, had ze niet veel dagen meer te leven.

Maar ondanks haar hartverscheurende toestand was er een sprankje hoop in haar felblauwe ogen.

Rico wist meteen dat hij de arme hond een tweede kans moest geven.

“Ik weet niet wat er zo speciaal aan haar was”, zegt Rico. “Het gaat over hart en gevoel. Ik vond haar toen ik op weg terug naar huis was van mijn werk, ze stond midden op straat. ‘

Lees ook  In slechts 10 minuten zachte, gladde voeten met deze twee eenvoudige ingrediënten

Nadat Hope een liefdevol gezin had gekregen, begon ze langzaam te herstellen. Ze was goed verzorgd, kreeg verschillende veterinaire bezoeken en veel goed en voedzaam eten.

Rico is erg trots op zijn nieuwe vriend en heeft de transformatie van Hope online gedeeld.

Nu is Hope een sterke en gezonde husky met een mooie dikke vacht en dezelfde oogverblindende helderblauwe ogen.

Hoop waardeert Rico ook, die haar leven heeft gered. Rico zei: “Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en eet veel koekjes!”

Hope is nu onderdeel van een groot en gelukkig gezin – Rico en zijn vriendin hebben 4 andere honden die ze hebben gered van de straat!

Wat een geweldige transformatie heeft deze husky ondergaan, het is een van de meest ongelooflijke die ik ooit heb gezien!

Duizend knuffels en dank aan Rico, die zichzelf toont als een echte huisdier- en hondenliefhebber. Like en deel op Facebook als je ook overdonderd was over de prachtige transformatie van deze hond.

Deze onderbroeken kun je weken dragen zonder ze te wassen…

7 huismiddeltjes om pijnlijke problemen te verlichten – een must read voor iedereen