in

“Vaarwel schat”: Kapot van verdriet geeft papa zijn dochter een laatste afscheidskus.

Er lopen behoorlijk wat goede mensen rond op deze wereld. Godzijdank! Helaas bestaan er ook heel wat gemene mensen. De ergste soort zijn mensen die kinderen kwetsen. Het is hemeltergend hoe deze mensen in de spiegel kunnen kijken of zelfs kunnen slapen ’s nachts. Waar mensen het vandaan halen om een kind kwaad te berokkenen, blijft voor ons een mysterie.

Dit verhaal over k*ndermisbruik dateert van juli vorig jaar. Het is een tragisch verhaal over een familie uit Slovenië. Het is niet ideaal om dergelijke verhalen te vertellen, maar het is belangrijk dat ze verteld worden, zodat dergelijke dingen nooit meer zouden voorvallen.

Het meisje op de foto luistert naar de naam Arina. Helaas is Arina niet langer bij ons. Ze werd genegeerd door de sociale diensten, waardoor haar moeder en de vriend van haar moeder haar zo zwaar konden mishandelen en misbruiken totdat ze overleed.

Haar biologische vader, Senad Kardasevic, hield erg veel van haar. Maar niet lang nadat Sanda Alibabic met Mirzan Jakupi begon te verkeren, begon de vader blauwe plekken op het lichaam van zijn dochter op te merken. Het gebeurde vaker, maar niemand nam het ernstig.

Lees ook  Man verkr*chtte vriendin (16) van dochter in Stadspark: “Ik ben een p*dofiel maar de pot op met de wet”

Keer op keer lichtte hij de sociale diensten in. Hij legde uit dat hij bezorgd was en het niet vertrouwde dat zijn dochter in handen was van haar moeder en de vriend. De sociale diensten bezochten het gezin, maar blijkbaar was er niet voldoende bewijs van mishandeling.

Het zou echter de perfecte gelegenheid geweest zijn om het leven van het meisje te redden. Ondanks de inspanningen van Senad kreeg hij op een dag een telefoontje dat geen enkele ouder zou mogen krijgen.

De moeder van Arina had een ambulance gebeld en beweerde dat het meisje zich gekwetst had door tegen een radiator te lopen.

Bleek echter dat Arina er veel slechter aan toe was. Ze had een zwaar opgezwollen gezicht, gebroken botten en vreselijke bloeduitstortingen over haar hele lichaam. De baby kon deze verwondingen op geen enkele manier zelf veroorzaakt hebben. Het was eindelijk duidelijk wat er aan de hand was. Maar helaas was het te laat.

Lees ook  Man plotseling miljonair door ‘oude vieze deken’ van zijn oma

De dokters deden wat ze konden, maar het kwaad was geschied. Het kleine meisje zou twee dagen later overlijden. Senad was de hele tijd bij haar en moest zijn dochter een laatste afscheidskus geven.

De foto van hem huilend naast zijn dochter aan de beademingsmachine brak wereldwijd het hart van miljoenen mensen.

Sanda en Mirzan werden aangehouden en hun proces is nog aan de gang. Ze riskeren tot 15 jaar gevangenisstraf.

Kindermishandeling is iets wat overal ter wereld gebeurt. Het moet gemeld en gestopt worden. DEEL dit tragische verhaal om mensen op deze schrijnende problematiek opmerkzaam te maken.

Koppel wordt na 10 jaar van miskramen gezegend met babygeluk.

Getrouwde vader van twee reisde 1.600 km om af te spreken met een 9-jarig meisje – maar wist niet dat het een valstrik was.